Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
^ И игра исто против било кој противник, од гранада до барса, за разлика од останатите

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^ И игра исто против било кој противник, од гранада до барса, за разлика од останатите
Јас се уверив доволно за Бензема кога го гледав со Барса дека дава голови и асистира за тимот да остане, така да кој сака нека сере само од инает кења за ѕверот;)

A

apidrone

Гостин
Така си е, одамна не сум прочитал некој да го нарече „теле“, како што беше лани. Изгледа се чека негова слаба утакмица.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
На варан му вика кедира, на чаби хиго, на хиго роналдо :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ај да видиме дали ке пукне ако не дае гол, а шо викате

пу јебем ти само што те спомнав...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532

Треба да му се провери ДНК, дали стварно има 19 години. Каков само стоперски тандем ќе биде тоа за неколку години (Рамос - Варан). Вечерва не изгуби ни еден дуел, а секој можен натпревар што го одигра сезонава го одигра на највисоко можно ниво.

Од другите играчи само да ја спомнам и јас лошата партија на Чаби, кого Мурињо требаше да го одмара, а не тој самиот да се одмара на терен. Мада не треба да се грижиме за него ќе дојде на своето.

Исто така и подобрувањето на Озил, одлично движење, одлична дистрибуција на топки, тоа е оној Озил што го бараме да го гледаме.

И за крај, Бензема, најдобар (играч на светот :D). Не можам да опишам како само уживам во неговата игра, примање на топка, движење, совршенство. Одлично се постави за првиот гол, вториот гол мајсторски, во стилот на големите напаѓачи.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Ќе го биде Варане како Бензема и Ди Мариа:) Сигурен сум дека Варане може без проблем да ги замени Пепе и Рамос он е за нив Малдини:D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Треба Мур сега после утакмица да го фати Чаби да го заклучи во една соба. И да му ги пушти утакмиците негови од Барса наваму да се гледа. И место рекламине што идат ...да му го пушта Жаре Бербер. Верувам дека ова ќе влијае на неговата психа и во иднина нема да сака пак ваков третман.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Треба Мур сега после утакмица да го фати Чаби да го заклучи во една соба. И да му ги пушти утакмиците негови од Барса наваму да се гледа. И место рекламине што идат ...да му го пушта Жаре Бербер. Верувам дека ова ќе влијае на неговата психа и во иднина нема да сака пак ваков третман.
Не го дирај...кажи сеа ти дали ке даеш еден респекAт за храбрата игра на Гранада? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom