Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Касиљас во оваа 2019 година ја доби првата наградааа:vozbud: Комедии ке биде и вечерва.

Радоста кратко им траеше...:)

Кој е овој што отиде Рамос да го поздрави, кога го даде голот?

Ја нема нашата игра преку крилата, Бензема се труди ама не е тоа тоа, Роналдо повеќе оди на шпиц, Марсело не е во ритам.Не сме ние Барса да ја играме онаа игра пред 16-ник од нога до нога, таа игра не е за нас.

Бензема или Игуаин треба да излезе и да влезе Каљехон. Вака не иде.

Бензема или Игуаин треба да излезе и да влезе Каљехон. Вака не иде.
После даден гол треба Бензема да стои на листата со Хиго за вадење???!!! Алал нека ви е какви добри фанови има Реал Мадрид xD
Не сум верувал дека и после вакви партии кај што е користен, пак ќе биде само обичен смртник на овој форум :/

Алонсо, УЖАСЕН вечерва! Не му е денот дефинитивно, не би било лошо Шахин да влезе место него.

Многу замерки. Многу. Чаби прв у очи ми паѓа. Катастрофа. 3 паса точни 10 паса не прецизни, кој беа пресечени топки кој у аут ги прати. Катастрофа. Марсело некако изгубен делуе, пун грешки и он. Роналдо топло-ладно, Бензема исто. Озил исто. Сите имаа лоши моменти, али ај празници се... не се ни они ни никој у ритам. Се надевам ке победиме, и вака да остане среќен ке сум.

Алонсо, УЖАСЕН вечерва! Не му е денот дефинитивно, не би било лошо Шахин да влезе место него.
Исто мислење.Олку грешни пасој немал во цела сезона заедно.Можит требаше вечерва да одморит со Гранада....тој и Кедира,тешко поврзвет игра,тешко..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom