B
Beck's
Гостин
kakov bese brojot za tehnicka podrska na ADSL?
0800 12345kakov bese brojot za tehnicka podrska na ADSL?
kakov bese brojot za tehnicka podrska na ADSL?
Те дупат при здрав разум, јави се барај да ти сменат парица да најдат подобра парица на која би те префрлиле, пиши приговор.Мене со „модернизацијата“ од 4мбпс ми а намалија на 2мбпс.Ги викам да дојдат до средат и типот ми вели, во ова место повеќе од 2 не е можно да има.А ако порано тераше повеќе.Едвај чекам да дојде крај на месецов кабелскиов да почне да работи, ке бидам првиот што ке ги напушти.
ерор кодови?me prasuva za error code koga paga vrskata, vikam cekaj ke padne sea ke ti kazam... cekam cekam veke pola saat ne paga ffffffffffuuuuu y u no go down now
ne e domasen, boli me k.rерор кодови?
win xp?
2012?
сериозно?
Jaс не...Имате проблеми со пингот?
Си немаат гајле они околу тоаОвие од Т-номе мува не ги лази за покачување на лимит?
ke bide zdravje, site sto imame 600gb do mart mozebi toa ke ni e no limit od niv, posle mozebi cela mkd ke bega vo blizu/oneОвие од Т-номе мува не ги лази за покачување на лимит?
Од коњи шо чекаш друго? Јас еден месец јадам л...а кај нив дека требит да реагирет кај луѓето со спидпорт рутери да ги прештекет рутерите, да му напрает апдејт на фирмверот, ама џабе било.Гледам на фејсбук едноставно ги игнорираат постовите/прашањата на оваа тема...