Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
me prasuva za error code koga paga vrskata, vikam cekaj ke padne sea ke ti kazam... cekam cekam veke pola saat ne paga :eek: ffffffffffuuuuu y u no go down now

Мене со „модернизацијата“ од 4мбпс ми а намалија на 2мбпс.Ги викам да дојдат до средат и типот ми вели, во ова место повеќе од 2 не е можно да има.А ако порано тераше повеќе.Едвај чекам да дојде крај на месецов кабелскиов да почне да работи, ке бидам првиот што ке ги напушти.

Мене со „модернизацијата“ од 4мбпс ми а намалија на 2мбпс.Ги викам да дојдат до средат и типот ми вели, во ова место повеќе од 2 не е можно да има.А ако порано тераше повеќе.Едвај чекам да дојде крај на месецов кабелскиов да почне да работи, ке бидам првиот што ке ги напушти.
Те дупат при здрав разум, јави се барај да ти сменат парица да најдат подобра парица на која би те префрлиле, пиши приговор.
Нека го средат додека ги откачиш нека не те боли цеф.

Овие од Т-номе мува не ги лази за покачување на лимит?

Гледам на фејсбук едноставно ги игнорираат постовите/прашањата на оваа тема... :(

Од коњи шо чекаш друго? Јас еден месец јадам л...а кај нив дека требит да реагирет кај луѓето со спидпорт рутери да ги прештекет рутерите, да му напрает апдејт на фирмверот, ама џабе било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom