Ti kazuvas edna rabota ama onaka sklopena ko da ste sednale zaedno so tevez da go gledate Milan koga igra, pa na kraj, ama pazi prvin, pred da dojdes na kraj onaka pishuvash ko sam da si bil svedok, i sega na kraj demek ti sevo ova go vikas vo ramkite na toa "ako".
Ne treba da si vo glavata na tevez za da sfatis deka ke odi tamu kade sto ke dobie poveke pari. Ako do posleden moment Inter uspeat da dadat poveke pari, site gi znaeme izjavite na Tevez kakvi ke bidat, demek se chustvuva kako doma vo edna golema grupa na argentinci, ne moze da cheka da go obleche sino-crniot dres, sekogas go sakal inter kako mal *spomnuva nekoja legenda na timot*, zatoa Syn bajki kako "Кога Тевез бил копиљ и следел фудбал на ТВ, Милан биле поим во фудбалот и сон за многу фудбалери, нема ништо чудно во тоа навистина да сака во дел од својата кариера да заигра и за нив и да инсистира за трансфер во Милан, ваква прилика тешко дека во иднина би имал.", probaj gi so spasov, tamu mozebi ke palat.
Veke sme sedmi, ni traga ni glas od napagjachot koj ni e potreben (ne zboram za tevez, zboram opsto), ni traga ni glas od leviot bek, ni traga ni glas od brzite veznjaci. Kako samo se sobrale be, najglupite vo italija vo edno mesto: Morati, Branka, Ranieri.
Пак некои измислени работи пишуваш ...
Ја одам на АКО-варијанта, ти одиш на тоа дека си неврон у неговата глава и знаеш сигурно како размислува, ти си тој кој се однесува како да знаеш 100% точно што се случува, не ја..
Опцијата да ги одбере Милан зашто се Милан е издржана, постои веројатност тоа да е вистина, не е ништо чудно стварно да сака да игра за Милан и да ги одбере пред сите, мене тоа не би ме чудело, ко што не би ме чудело и тоа да одбере пари. На крај краева не може да отиде во тим чија понуда е одбиена од Сити, мора да замине, ако Сити прифатат понуда од Интер или ПСЖ, а не од Милан, достапен ќе е само за тимот чија понуда е прифатена што значи може и да нема избор а од друга страна па мора да си оди.
Според тебе ако Тевез отиде во Милан тоа ќе биде зашто Интер утнале работа, нема шанса он едноставно нив да ги преферирал пред останатите, не не, ти си Јонзе, експертот за филмови, фудбал, музика, политика, едноставно Се како што ке кажеш, така е и не постојат другите варијанти иако и твоите постови се базираат на претпоставка и апла површно познавање на работите ко и на сите останати, нит си режисер, нит фудбалски експерт, едноставно како и сите останати тука на форумов, си форумски трол и ништо повеќе, класична нула си/сме во споредба со оние кои ги критикуваме, плукаме и вреѓаме, а тука и Раниери спаѓа.
Така да олабави малку со спасов масов муабети жити све, ако до толку си убеден во твоите фудбалски познавања заработувај од тоа, вака се праиш поголем човек од луѓе кои за разлика од тебе историја испишале со Интер.
Тоа е тоа, Бранка и Морати беа супер кога Ибра го донеса, Виеира, Ето за Ибра,, кога се освојуваа трофеи, сега наеднаш лоши се, за никаде се, дегени се, нека го продаваат клубот и слично, па утре пак ќе бидат добри па потоа пак лоши и така се у круг ко Галијани на времето што го плукаа на форумов, се е тоа дел од форумскиот тролинг механизам и контрадикција.