Spartacus

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Дали ја има некој гледано серијата? Ако може да ми кажете со линк која е најпрвата сезона и како одат по ред зошто да не почнам да глеам од средина на сезоната па да разбркам се.. Фала однапред

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Барај си на замунда или на некој друг торент сајт

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Има? Линк и извинување... Инаку мене не ми е за даунлоад туку за имињата на сезоните како одат по ред од прва до последна инаку за даунлоад ке се снајдам .. :)

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Ајде ако може имиња на сите сезони и по колку серии има да знам што вадам да не биде залудно... Фала однапред

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
си слушн
Дали ја има некој гледано серијата? Ако може да ми кажете со линк која е најпрвата сезона и како одат по ред зошто да не почнам да глеам од средина на сезоната па да разбркам се.. Фала однапред

си слушнал за Википедија?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ајде ако може имиња на сите сезони и по колку серии има да знам што вадам да не биде залудно... Фала однапред
Spartacus: Blood and Sand - 13 епизоди
Spartacus: Gods of the Arena - 6 епизоди
Spartacus: Vengeance - започнува на 27 јануари

Член од
22 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
18
До сега има една сезона од 13 епизоди - Spartacus: Blood and Sand,а има и мини серија од 6 епизоди - Spartacus: Gods of the Arena,и е како увод на првата сезона. А иначе првата епизода од 2 сезона искача на 27 јануари 2012

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Nuada и VLJ ви благодарам многу :)

[edit] Значи сеа да почнам со гледање на Blood and Sand или Gods of the arena?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Прво гледај го Blood and Sand, иако Gods of the Arena e prequel. Ликовите ќе ти бидат веќе познати и гледањето ќе ти биде поинакво.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Прво гледај го Blood and Sand, иако Gods of the Arena e prequel. Ликовите ќе ти бидат веќе познати и гледањето ќе ти биде поинакво.
Нека си изгледа како што му реков најдобро е.

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Прво гледав blood and sand и сеа ја имам и Gods of the arena алиии како може доминус и оној плавиот со меѓушата да се живи?? Изглеа таа ке требаше прво да ја гледам после blood and sand...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Прво гледав blood and sand и сеа ја имам и Gods of the arena алиии како може доминус и оној плавиот со меѓушата да се живи?? Изглеа таа ке требаше прво да ја гледам после blood and sand...
Извини друже, ама ти серијава на mute на звучнициве ја гледаше?

Kajgana Shop

На врв Bottom