Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Проблем !!! Направив withdraw префрлив пари од бет 365 на дебитната картица . Ми се јавија од Нлб и ми кажаа дека имам прилив од 130еур треба да отидам да потпишам изјава кој ми ги праќа и како сум ги добил парите . Бев да пополнам, ми рекоа дека не може да ми ги дозволат парите ако стои дека се добиени од спортско обложување ... Решение некакво ??? Фала Позз

Проблем !!! Направив withdraw префрлив пари од бет 365 на дебитната картица . Ми се јавија од Нлб и ми кажаа дека имам прилив од 130еур треба да отидам да потпишам изјава кој ми ги праќа и како сум ги добил парите . Бев да пополнам, ми рекоа дека не може да ми ги дозволат парите ако стои дека се добиени од спортско обложување ... Решение некакво ??? Фала Позз
Jaс од Уни Банка имам и се е во ред со префрлањето!
За да ти дозволат да ги земеш парите треба да кажеш друга дознака, пример кажи им дека ти се пратени како поклон од роднини од Англија и готово, мислам дека ќе заврши работа!
Позз

Ке пробам да видам што ке направам. Фала ти . Поздрав

Шо напраи бе друже извади ли парите:?

Јас би ви препорачал да се кладите на BET365 закон е најдобри коефициенти има и плус еве ви линк за да добиете бонус од 100% од првиот депозит што ке го направите
Кликни долу
BET365
mene me zafrknaa pred 1 godina mi ja primaa karticata za deposit a koga dojde vreme da izvadam pari ne mozese mi rekoa samo preku bankarska smetka uste li e taka .. ? imam kartica od NLB visa elektron ... dali stigaat na kartica parite i koga imas podignato ti ?

Имам Visa Electron oд ТТК Банка кажите која е најповолна онлајн обложувалница и дали ке можам да ги повлечам парите

Само ќе прашам едно прашање,пари од манибукерс на картица за колку време легнуваат ако знае некој да ми каже на виза електрон од тутунска?

na koja od stranive minimalniot depozit e najmal?
i na koja moze nema minimum za povlekuvanje na parite?

na site strani e minimalen deposit 10 eura ... a na bwin imas najmal withdraw bese 50 eura sega go namalija na 30 eura :D

Само ќе прашам едно прашање,пари од манибукерс на картица за колку време легнуваат ако знае некој да ми каже на виза електрон од тутунска?
Една недела.
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 00:31 ---
Знае некој онлајн обложувалница каде што ке можам да си префрлам пари преку Paypal ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom