- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Не беше сопственик на Лупус - Урко обезбедувачов главен на Премиерон?
Тој е ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше сопственик на Лупус - Урко обезбедувачов главен на Премиерон?
и?Мене вака ми се деси, и го опцув обезбедувањето и дома си заминав
Мене вака ми се деси, и го опцув обезбедувањето и дома си заминав
Така ќе испаднеш три пати поголем деген од нив. Чим ти каже нема да влезеш одјеби го и оди се, не вреди да се расправаш со неписмен и необразован човек, а не па да се тепам со него, тоа е спуштање на 10 нивоа подоле од него.Кога би бил на место на тепаните не би поднесувал пријава,на дегенов би му барал на насамо да се тепаме.Дегениве и ги начекаа дечкиве пијани и неспремни па удри.
Така е ама мора да се најде некој да се спушти 10 нивоа подоле да го искрши од ќотек да му даде до знаење дека не е најсилен.Ако одиш законски законот ќе му даде блага казна или никаква исто и ако си отидеш без збор и така тој уште посилен ќе си продолжи со истото темпоТака ќе испаднеш три пати поголем деген од нив. Чим ти каже нема да влезеш одјеби го и оди се, не вреди да се расправаш со неписмен и необразован човек, а не па да се тепам со него, тоа е спуштање на 10 нивоа подоле од него.
Таруно тоа му иде као, пазете копиљаци не се курчете другпат пред балет оти вас истото ве чека...
Абе и брат ми си работи по некад у Лупус до сега никад нема удрено некој без да му се нафрли, јас сум била сведок коа дојдоа едно 12 души албанци да го тепаат и него и колегата затоа што не ги пуштил да влезат, арно ама и тие што беа гостите во кафичот рипнаа да ги одбранат вратарите иако немаше потреба, ги решија со два истрела во возудух и викнаа полиција бидејќи ете таков си е со крстот на чело, дај боже никад ништо лошо да не му се случи.
- М.В.(1967) од Скопје. Приведен од клуб Балет за сторен прекршок од Законот за оружје. Притоа од него е одземен еден пиштол марка ЦЗ-99 компактЦ, кал. 9мм., празен оквир за пиштол, дозвола за носење и десет куршуми кал.9мм.
- К.Д.(1982) од Скопје. Приведен од клуб Балет за утврдување на идентитет и прекршок по Законот за обезбедување на имот и лица.