Пред околу 2 недели еден другар ми правеше формат на компјутерот и од Vista се прешалтав на Windows 7. Со тоа што целата датотека и стариот оперативен ситем ми се сеуште на хард.
Откако го упалив компјутеров е прав башибозук, само кочи, за секоја макар и најмала операција како рифреш треба да чекаш 5 минути или се закочува, целиот Експлорер на секои три минути се гаси, лудило. А некад па коа ке му тргне у добри дани можам филм да изглеам без да ми засецка
))) Најјакото е што touchpad-от работи ама делот за горе доле не работи, влезот за микрофон работи за слушалки не работи. УСБ портите некои работат некои не. Лудница
До сега не го користев мнг pc-то ама од викендов апла ќе ми треба и решение мора да се изнајде.
Праевме муабет во друштво , ми рекоа само драјвери да апгрејдувам ама јас сум во дилема скроз да го форматирам зашо м треба здрав а со начинот на којшто функционира сигурно ке требаат 10 саати за да се успее да се симне драјвер од нет.
Совети некој???? Ако треба формат не би било лошо да предложите и кај кој би го форматирал и колку би чинело, пошо типот штми го средува компјутерот е во странство.
Однапред благодарам