Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Како може најдобриот асистент во лигата лани да биде егоист? :confused:
Фросе, немам толко ного време, не е крајност да не се знаат некои работи, а и не ми е целта да убедувам некој у нешто шо го мислам јас на пример. Ама жими мајка би ти изработил цел научен труд (и тва и со цртееже) за да ти докажам как „најдобриот асистент во лигата лани може да биде егоист“! За тва би ти посочил, ако имаш некој пријател шо се занимава професионално со фудбал, да поразговараш на тема „Фудбалот и карактерот„, поточно, дали и как начино на кој еден фудбалер игра е огледало на неговио карактер и как да се осознае карактеро на еден фудбалер как личност гледајќи как он игра фудбал, и тва оф телевизор! :) Ако случајно го направеш тва, сакам да слушнам шо ти имат кажано, ного ќе ме интересира. :)

И дај стварно бидејте големи как шо е голем Јунајтед! Нашата игра и нашите поени не зависат од победите и поразите на Сити. Ако они до крај на сезона ги извадат сите утакмици нерешено, „ни го дават тва шо го сакаме“, а ние не тепаме ниедна ЏАБЕ Е! Не бидејте шупави, не правејте да изгледа как да сме зависни од Сити, екипа как шо сите вие и сами викате оти е помочана! Така изгледаме как сите други, как тие шо се за Челзи, как тие за Арсенал, как тие за Ливерпул и как сите други шо дркат на пораз на Јунајтед. Па нели ние сме најголем клуб? Нели ние сме различни? Нели сме Јунајтед? Или само се тешате. На крај краишта, немора ништо да кажувате, кој ги ебе Сити!

A

apidrone

Гостин
Значи кога игра добро, кога асистира, е цар Нани, а кога шутира (макар и у 20 ред у трибини), ондак е себичњак, егоист и слично...
И јас се нервирам за време на утакмица при секоја неискористена шанса, колку и да е сериозна истата. Но, ако нема кој да шутне, кој да потегне, кој да собере муда и да го направи оној решавачки потег, нема гол да има. Подароци нема (и да има, ретки се, али ми се сфаќа поентата). Така се познаваат лидерите, драг мој генерале, кога не му оди на тимот, еден ја презема одговорноста. За жал, повеќето од фановите се арогантни копилиња, па ако му успее на играчот, тој е херој, во спротивно, тој е само уште еден обичен лузер.
Не е фер, ама кој те ебе, си влегол во фудбалот, deal with it.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Среќна Нова Година нека е, да сте живи и здрави, успех, среќичка, парички, женски/машки... Друго ќе си купете :D

Не сакам да пишувам реферати, само да ве прашам, гледам никој не го спомна тој момент, при примање на третиот гол... Де Геа беше крив, точно, се случува, но никој не го спомна пи*карскиот потег на Рафаел, можеше да иде на топка, тој како пи*ка избега од дуел... На негово место да беше Тери ќе ги разбиеше сите, во најлош случај глава ставаше во "огин"... Треба и мадиња да се има...

Немам ништо против Рафаел, ниту против било кој од нашата екипа (освен Видиќ :D), само другпат гледајте реално на работите, не се фаќајте за еден како слеп за стап... Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фросе, немам толко ного време, не е крајност да не се знаат некои работи, а и не ми е целта да убедувам некој у нешто шо го мислам јас на пример. Ама жими мајка би ти изработил цел научен труд (и тва и со цртееже) за да ти докажам как „најдобриот асистент во лигата лани може да биде егоист“! За тва би ти посочил, ако имаш некој пријател шо се занимава професионално со фудбал, да поразговараш на тема „Фудбалот и карактерот„, поточно, дали и как начино на кој еден фудбалер игра е огледало на неговио карактер и как да се осознае карактеро на еден фудбалер как личност гледајќи как он игра фудбал, и тва оф телевизор! :) Ако случајно го направеш тва, сакам да слушнам шо ти имат кажано, ного ќе ме интересира. :)
Еве кога ќе си послободен ти објасни ми зошто немам во друштво некој што тренирал фудбал :)

Нани кога дојде живееше под сенка на Роналдо, добиваше само некои ситни натпревари во купови и некои натпревари во ПЛ кога го одмараа него. Не знаеше англиски, освен Роналдо и Андерсон немаше со кого да збори во екипата. И од кога си замина Роналдо, сите очекуваа од него 50 гола по сезона. Е не иде тоа така. Првата полусезона беше блед ама не се ни појави во екипата ради казната. Втората полусезона видовте во каква форма беше од Хал па Арсенал и тако даље? После продолжи минатата сезона со 12 гола и 20 асистенции. Лани беше најдобро крило во лигата и најдобар асистент.

Стварно не знам што очекувате повеќе од него. Ако тој не повлече кога губиме, никој не повлекува. Нани има карактер 2х од Руни, затоа што овој вториов, извинете ми, ама е женски полов орган кога се работи за психичка стабилност.

Не знам што ви смета Нани, како Роналдо па да не беше егоист и да не си шутираше кога ќе му текнеше :) Руни против Волвс и против Норвич не ви одеше на нерви кога си шутираше од мерак, запнуваше да го лобува голманот?

Подобро молете се да не се повреди и тој, затоа што тогаш стварно ќе сме во каша.
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 06:55 ---
Ајде бе зошто ти е О'Ши, нека се пробиваат нови деца, нови лица...еднаш бранел, 2-3 пати дал гол то чудо едно шо напрал...останатите 95 % му се на ти ја-дај ми ја топката, а и веќе напрај 30 год. На Сандерленд можи капитен да им биди.
Како не. Ај кога веќе викаш на ти дај ми, потсети ме кој му асистираше на Бербатов за 3 гол против Ливерпул? Не земаш во предвид и други работи, површно гледаш.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Џену,за ова со Руни :cuc:На комшијата трета братучетка мајка и скршила рака,он е психички не спремен за натпреварот...

Него не спомнавте на крај последниот шут на Џонс,и Вил Кин спаси од гол линија :pos:Он е крив што изгубивме:sneaky:Блејм хим!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ко што има овој италијанска среќа во гз, ништо чудо денес од клупа гол да збрца.
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 15:46 ---
Овие од КПР не се нормални, ко Меси да им дојде на позајмица, на сајтот нивни 20 артикли ставиле за Македа од кои еден е галерија со негови слики :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Купивме ние, видоа колку е добро и почнаа сите Паркови да купуваат :icon_lol:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Од кал да е Парк да е :D .....

Овие па QPR бруки , Бартон даде гол , Бартон лапна црвен 36 мин... ај можеби Македа сега ќе влезе !!

Овие QPR

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Како може најдобриот асистент во лигата лани да биде егоист? :confused:
Епа откако едно цело полувреме ќе го помине со шутеви од 40ти ред на стадионот па нагоре, на полувреме ќе го притиснат малку соиграчите и тренерот па сакал нејќел со тешко срце подава :) :)
Кажав и поназад, он е ‘‘wanna be Ronaldo‘‘, ама верувам и сакам да верувам дека ќе му пројде што поскоро.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Алоооо НАПНА веќе со Нани.Дај остајте го човекот,сигурно почнал да ика од толку ОГОВАРАЊА.Да не беше и ти у соблекувална на полувреме,па знаеш што што му збореле ?:)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Dobro be mamu mu... vie normalni li ste ??? Znaci konstantno sekoj den se nerviram vo diskusiite so navivaci na drugi ekipi zasto nisto ne cenat, i doagjam tuka za da najdan takanareceni "istomislenici".. koga ima sto da citam! Znaci baska toa sto site zborat samo za Real i Barsa... baska sto sto i da spomnes za Junajted, odma ide toa deka ne igraat vo LS itn, uste i tuka da se laelo 24/7! Vie ili ne gi gledate natprevarite na Junajted ili pojma nemate od fudbal, ako ne se slozuvate deka momentalno Nani e najdobriot sto go imame ! (znaci pokraj zverot Runi, no naglo mi padna mislenjeto za nego posle baranjeto transfer, no se trudi deteto da se opravda maksimalno od togas :) ) Znaci mani nerviranje sto nikoj drug tim ne go priznava Nani, site velat deka celo vreme go IMITIRA RONALDO, pa i tuka toa da go citam ?!?! Za da vredi Nani ili bilo koj drug igrac vo svetot, treba da dade nekoj hettrik vo LS pa togas da go primetat... Kako Bejl sto bese... Ama daj bar vie cenete si go toa sto go imate ! Koga i da igrame loso, samo toj ima m*da da povlece i da napravi nesto ! Sfatete deka gi nemame takvite igraci kako Barselona niz celiot teren i sekogas da pravime sansi samo so dodavanje ! Nie mnogu cesto pravime sansi samo so poteg na poedinec... kako valensia koga ke pretrca nekoj, ili Nani so negovite potezi! Znaci i so blekburn koga vekje ne igrase Runi, sekogas se nadevav deka ke dodadat na Nani i vikav pred laptopot da sutne i od 30 metri zasto samo on ima m*da za toa ! Ebati mizavite navivaci ebati.....

A sto se odnesuva na Junajted, nastrana od takvite navivaci kako vas koi ne vredite ni da vi se nervira covek, vaka... Me raduva mnogu sto poleka ni se vrakjaat igracite, zasto mnogu merak ke mi e da go istreseme Shitty vo kupot, cisto onaka! Toa deka ne treba da se raduvame na kiks na Siti e isto taka mizavo.. Zosto ne bi se raduval na kiks na glavniot konkurent?? Mene mi e i vaka milo koga izgubat celzi ili liverpul, sto se 15 boda zad nas, a ne pa Siti... Druga rabota, za zalenje e O'shej stvarno bidejki mnogu ni fali, ama ednostavno si zasluzi covekot da e standarden vo drug klub i toa e toa.. Vaka pa i Smoling i Jones, kojznae koj po red ke bese za izbiranje... I posledna rabota, molete se samo da ne e nisto poseriozno kaznava so Runi, nekako ne izjavuvaat nisto ni toj ni lisecot pa nesto mi smrdi... ili pak e prva obicna kazna sto Runi ja prifatil bez bunenje i sfatil konecno koj e shefot :)
GGMU ! <3

Kajgana Shop

На врв Bottom