Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ферги можеби направи грешка што одбраната ја постави така, ептен лесно се шетаа овие од Блекбурн!
Ама тоа е тоа, не ни подарија убава новогодишна честитка, се надевам на крај на сезона ќе не израдуваат(y)

Среќна Нова на сите фанови и се најубаво!

GGMU!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Нани преслабо не би рекол.Сега Нани е крив што Јунајтед моментално има многу слаба средина,и нема на кого да оди топката кога Нани пробува да повлечи.Колку пати Бербатов,Велбек па и Чичарито пробаа цел меч,да излезат малце од 16 на Блекбурн да не чекат центаршут да комбинираат со Нани па и Тони од крилата,да одработат некоја акција,дупли пас,на раб од 16 па да има шут,топка до некој од шпицот??
Ниту еднаш,затоа ви изгледа дека Нани одигра слабо!
Еден шут од 5-6 се на се имаше во рамките на голот.. 1-2 добри центрирања од десетина.. Неколку неуспешни финти и без веза загубени топки.. За разлика од претходните натпревари, денеска беше лош, како и да ја вртиш...

И не ме сфаќајте грешка одма, дека серам за Нани... Само викам дека ДЕНЕСКА беше лош... И јас да иам 5ка историја кога ќе ме скорнат и ќе кажам дека WW2 почнала 1914 ќе ме искритикува професорот, па и ќе ми ја намали оценката.. Тоа е тоа, сега со Њукасл очекувам многу подобар меч од него.. ГЛОРИ!

И уште еднаш да повторам... Нани Е најдобриот играч на Манчестер оваа сезона...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
.... Жал ми е само што на ваков ден, се деси ова ... Ја имаа спорската среќа шо требаше да ја има еден тим, за да направи изненадување.Имаше класично потценување, мора да признаеме, не зборам дека ротацијава беше лоша, ок тим извади Ферги .. Но Руни и на минатата беше резерва, можеше и денес, а не од кров да гледа.Со Виган изигра малце, за Гигс разбирам ајде, ама за Руни не ... Можеше и денес да изигра 45 минути, секако, освен ако се работи за некоја повреда.Што е тука, тука е.

GGMU.

B

BooBojan

Гостин
Еден шут од 5-6 се на се имаше во рамките на голот.. 1-2 добри центрирања од десетина.. Неколку неуспешни финти и без веза загубени топки.. За разлика од претходните натпревари, денеска беше лош, како и да ја вртиш...

И не ме сфаќајте грешка одма, дека серам за Нани... Само викам дека ДЕНЕСКА беше лош... И јас да иам 5ка историја кога ќе ме скорнат и ќе кажам дека WW2 почнала 1914 ќе ме искритикува професорот, па и ќе ми ја намали оценката.. Тоа е тоа, сега со Њукасл очекувам многу подобар меч од него.. ГЛОРИ!
Види кога имаш " кишљовци" околу тебе колку и да правиш џабе е.Нани денес беше на ниво!!!
Тони беше на ниво,Бербатов беше на ниво!!Другите просеци и подпросеци!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Види кога имаш " кишљовци" околу тебе колку и да правиш џабе е.Нани денес беше на ниво!!!
Тони беше на ниво,Бербатов беше на ниво!!Другите просеци и подпросеци!
За мене само Тони и Бербатов беа на ниво.. Се гледа оти Нани ти е омилен фудбалер и оти неможеш да кажеш ништо против него... Како и да е, неврмајнд...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе Ферги бее!!!
Пак заеба работа со составот.Незнам зошто му е мерак толку да експирементира,кога можеше да излезе со нормална средина,и многу нормално да ги здрвиме.
На вакви утакмици се губат титули,али ајде ќе им се прости овој пат.
И дај не јадете гомна за Нани,кога не разбирате некои работи.:)
П.С. Вечер сите ЃАВОЛСКИ поминете си.:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Луѓе, МОРА да експериментира, имаме 12 повредени и се наоѓаме сред згуснат период на натпревари. Не е до него :) Со ова експериментирање ни донесе 12 титули, сигурно знае што прави :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе не ни се сомневаме ние во него,али не му требаше тоа у средина да игра со Рафаел и Парк,можеше да се најде друго решение,али он си знае најдобро.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Готово, титулата е изгубена, крај на светот, армагедон, нема потреба веќе да играме фудбал, се знае шампионот, и така веќе на прсти од една рака се бројат тие што веруваат... А убаво ви беше кога тепавме со 5-0 нели? Ебате клинците ебате. Вас убаво ви е, нема вие да трчате во среда пак со Њукасл... Да де, Де Геа повторно е флоп...
Факт е дека бевме слаби, ај да се лажеме во здрав памет, а?

Нани уште е во фаза "wanna be Ronaldo".... се надевам дека ќе созрее што побрзо!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ви посакувам среќна нова година во која што се надевам ќе се радуваме на многу успеси со истиот тим.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Дечко се гледа дека ти немаш три чисти од фудбал.Дај не објаснувај каков е Нани.Што не го спомне некој Чичарито?Он буквално денес незнаеше кај тера,али сепак Нани е крив така ?

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Де Геа како што кажав кога изигра во финалето против Сити не е за прв избор за голман во клуб како Манчестер Јунајтед и срамота да го величиме кога не е така (ова се однесува на некои членови кои го прават број велејки дека треба време, кое време бе луѓе ако е така зошто Гибсон е лош зошто Џони е лош значи треба да чекаме да станат појаки а за тоа време што ке правиме ке примаме вакви смешни голови ) и Нани изгира катастрофа дечкото еден натпревар одлично ке изигра другиот го нема, Керик можеби не му ја погодија позицијата ама онака дечишта да го минуваат срамота беше, денеска само Валенсија и Рафаел одлично изиграа веројатно го заслушивме овој пораз и се надевам дека вакви катастрофални мечеви нема да имаме иако имевме неколку до сега.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Де Геа како што кажав кога изигра во финалето против Сити не е за прв избор за голман во клуб како Манчестер Јунајтед и срамота да го величиме кога не е така (ова се однесува на некои членови кои го прават број велејки дека треба време, кое време бе луѓе ако е така зошто Гибсон е лош зошто Џони е лош значи треба да чекаме да станат појаки а за тоа време што ке правиме ке примаме вакви смешни голови ) и Нани изгира катастрофа дечкото еден натпревар одлично ке изигра другиот го нема, Керик можеби не му ја погодија позицијата ама онака дечишта да го минуваат срамота беше, денеска само Валенсија и Рафаел одлично изиграа веројатно го заслушивме овој пораз и се надевам дека вакви катастрофални мечеви нема да имаме иако имевме неколку до сега.
:tapp::facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
sir Alex, се јавуваш само кога Давид ќе згреши, веќе видено и чуено.

Kajgana Shop

На врв Bottom