Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ајде сега сите ќе пишат, судијата е крив ова она сме немале среќа голманот им бранел ... ништо од тоа не е точно ... едноставно бевме НУЛА !!!!!!
Не е ни голманот нивни, ни судијата крив. За мене голема вина има грешката на Де Геа, при 2-2 и таква наша иницијатива примаме никаков гол и се знае дека после уште потешко ќе е. И не можеш да го обвинуваш Ферги, таков период е мора да се ротира, сеа можда Руни требаше да игра, но што е тука е. И пак викам да не згрешеше Де Геа, убеден сум дека ќе ја вртевме...

Слабо изигравме, па сеа ако сакаме титула ќе мора Арсенал и Челзи во гости да ги победиме. Али секоаш сме оделе по потешкиот пат, па верувам таке ќе биде и сезонава.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Лажна надеж им даваме на конкурентите ! :)

Иначе стварно ја ебавме работата денеска...али ќе биде подобро...овие конкуренти (од ваков тип) само за беља се !

Ај Среќна Нова Шампионска Година!
Убав помин вечерва...ма где били :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Де Геа ми го крена притисокот.
Чоекот као да не иде да ја фати топката при корнери као да оди на фаул од противнички играч -.-.
Цело време напаѓаме после тие два гола и мувлине нападнаа и дадоа гол бе човече!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Не е ни голманот нивни, ни судијата крив. За мене голема вина има грешката на Де Геа, при 2-2 и таква наша иницијатива примаме никаков гол и се знае дека после уште потешко ќе е. И не можеш да го обвинуваш Ферги, таков период е мора да се ротира, сеа можда Руни требаше да игра, но што е тука е. И пак викам да не згрешеше Де Геа, убеден сум дека ќе ја вртевме...

Слабо изигравме, па сеа ако сакаме титула ќе мора Арсенал и Челзи во гости да ги победиме. Али секоаш сме оделе по потешкиот пат, па верувам таке ќе биде и сезонава.
Ова со потешкиот пат ме потсеќа на Базел.. Нели и тогаш одевме по потешкиот пат и на крај испадна слепа улица.. -.-'

Едит: А за Де Геа одсекогаш сум се плашел кога имат корнер противниците.. Де Геа е супер голман и јас сум задоволен од него, но нека земе секој ден да вежба во теретана и да вежба корнери, оти во Англија има многу крупни фудбалери и цел живот ќе си има проблем со корнерите..

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Нема врска денешнва утакмица.....ама бар за мене Линдегард >Де Геа....тргнувајки од став за голман,па се натака....

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ова со потешкиот пат ме потсеќа на Базел.. Нели и тогаш одевме по потешкиот пат и на крај испадна слепа улица.. -.-'
ЛШ е друго, сезонава никако не освојувавме :D
Инаку овој и почетокот на февруари ќе биде клучен, гостувања на Њукасл, Арсенал и Челзи. Тука мора да се вадиме за киксовите...

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Само ќе го цитирам Тошо: "Мала криза и одма јадам гомна"

Среќна Нова

A

apidrone

Гостин
Готово, титулата е изгубена, крај на светот, армагедон, нема потреба веќе да играме фудбал, се знае шампионот, и така веќе на прсти од една рака се бројат тие што веруваат... А убаво ви беше кога тепавме со 5-0 нели? Ебате клинците ебате. Вас убаво ви е, нема вие да трчате во среда пак со Њукасл... Да де, Де Геа повторно е флоп...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
ЛШ е друго, сезонава никако не освојувавме :D
Инаку овој и почетокот на февруари ќе биде клучен, гостувања на Њукасл, Арсенал и Челзи. Тука мора да се вадиме за киксовите...
Епа затоа ми е мака ептен, место овие сигурни утакмици да си ги победиме, па и со Х да не ни биде мака против појаките, сега мора со сите сили на гостувањата да се игра... А и кога ќе ми текне дека Сити утре ќе беа под притисок и можеа да кикснат на тешкото гостување кај Сандерленд уште по мака ми е... Сега ќе тепат, 100%....

B

BooBojan

Гостин
Крајно изнервиран од ова што го читам денес пишуем пост макар добил и бан засекогаш од кајгана форумот!Колку пати ке треба да ви зборам,знам дека и Џену се согласува со моето дека Нани моментално ни е најдобриот играч,едниствениот кој во секој момент е закана за противникот.
Нани,Валенсија,Џонс,Руни и Линдегаард се единствените кои играат на ниво сезонава.
Нани стандардно е страшило по страна или било каде да играл.90%од головите се негова вина,затоа не серете по него оти ке земам ке ве најдам не знам шо ке ви направам!
А за денес само можам да симнам капа на Тони и Нани другото просек!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Крајно изнервиран од ова што го читам денес пишуем пост макар добил и бан засекогаш од кајгана форумот!Колку пати ке треба да ви зборам,знам дека и Џену се согласува со моето дека Нани моментално ни е најдобриот играч,едниствениот кој во секој момент е закана за противникот.
Нани,Валенсија,Џонс,Руни и Линдегаард се единствените кои играат на ниво сезонава.
Нани стандардно е страшило по страна или било каде да играл.90%од головите се негова вина,затоа не серете по него оти ке земам ке ве најдам не знам шо ке ви направам!
А за денес само можам да симнам капа на Тони и Нани другото просек!
Никој не вика дека Нани не е најдобриот играч на Манчестер оваа сезона, туку дека денеска играше преслабо... Или не беше така?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема врска денешнва утакмица.....ама бар за мене Линдегард >Де Геа....тргнувајки од став за голман,па се натака....
Де Геа е подобар во запирањето удари, најдобро се виде против Челзи дома, Линдегард е подобар во нафрлени топки и има поголемо искуство. Талентот е кај Де Геа, само му треба време. И Едвин беше ваков првите неколку натпревари кога дојде тука.
_______
Јас сум презадоволна од двајцата голмани, не знам како не критикувавте кога против КПР Де Геа ја испружи ногата и ризикуваше да се повреди само за да го одбрани ударот, ама убаво рекле дека кај голманите само грешките се памтат. Ова е најдобриот старт кој сме го имале досега во Премиер Лигата, се надевам дека втората полусезона ќе продолжиме во исто темпо :)

И ај без нервози, рилекс :)

B

BooBojan

Гостин
Никој не вика дека Нани не е најдобриот играч на Манчестер оваа сезона, туку дека денеска играше преслабо... Или не беше така?
Нани преслабо не би рекол.Сега Нани е крив што Јунајтед моментално има многу слаба средина,и нема на кого да оди топката кога Нани пробува да повлечи.Колку пати Бербатов,Велбек па и Чичарито пробаа цел меч,да излезат малце од 16 на Блекбурн да не чекат центаршут да комбинираат со Нани па и Тони од крилата,да одработат некоја акција,дупли пас,на раб од 16 па да има шут,топка до некој од шпицот??
Ниту еднаш,затоа ви изгледа дека Нани одигра слабо!

Kajgana Shop

На врв Bottom