- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Ради тие сплетки заврши со „круна“ на глава.Висерис у ствари цело време сплеткароши за сметка на евентуално враќање на Таргаријанците?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ради тие сплетки заврши со „круна“ на глава.Висерис у ствари цело време сплеткароши за сметка на евентуално враќање на Таргаријанците?
Ох, i suck.Ради тие сплетки заврши со „круна“ на глава.
На Вајрис уште по фацата му се познава дека е сплеткарош. А тоа дека сака да се вратат Таргеријанците не ми се верува, бидејќи многу настојуваше да ја убијат Калиси.Ох, i suck.
Нормално дека мислев на Вајрис.
Не мислев на Висерис.
Значи, дали, да нема дилеми ќе кажам - евнухот, како член на малиот совет, сплеткарошеше за сметка на Таргаријанците?
Не би рекол. Не беше он кој тоа го настојуваше, туку Роберт највеќе, кој си имаше тука (покрај тронот) и лична причина (заради сестра му на Ед) за истребување на Таргаријанците.На Вајрис уште по фацата му се познава дека е сплеткарош. А тоа дека сака да се вратат Таргеријанците не ми се верува, бидејќи многу настојуваше да ја убијат Калиси.
Да сега ми текна на муабетот во ходниците кога збореа дека граѓанската војна ќе им овозможи на Дотраките да влезат во Кралството. Потоа следеше состанокот на кој Роберт настојуваше да се убие Калиси, а Варис го поддржа. Во секој случај, ликот е таков што никогаш не може да се каже со сигурност што планира и што мисли.Не би рекол. Не беше он кој тоа го настојуваше, туку Роберт највеќе, кој си имаше тука (покрај тронот) и лична причина (заради сестра му на Ед) за истребување на Таргаријанците.
А Варис, не знам дали го виде/прочита, али у тајност се состана со Мастер Илирио во подземните ходници на Кингс Лендинг. Муабетот што го правеа одеше во прилог на тоа што го прашувам. Исто така, Варис е тој кој издејствува помилување за Џора Мормонт, кој беше со Таргаријанците.
Да. Затоа и прашав. И покрај тоа (муабетот во ходниците), не бев сигурен дали сум во право.Да сега ми текна на муабетот во ходниците кога збореа дека граѓанската војна ќе им овозможи на Дотраките да влезат во Кралството. Потоа следеше состанокот на кој Роберт настојуваше да се убие Калиси, а Варис го поддржа. Во секој случај, ликот е таков што никогаш не може да се каже со сигурност што планира и што мисли.
Јас па прочитав дека премиерата ќе биде на 15-ти април.JUST IN: Game of Thrones Season 2 premieres April 1st at 9PM, only on HBO.
Јас па прочитав дека премиерата ќе биде на 15-ти април.
Јас па прочитав дека премиерата ќе биде на 15-ти април.
На први е, ова е од официјалната страна на Фејсбук.