- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Лажат не доваѓа Снајдер кај нас 100 %Читам Шнајдер ке сте го земале за некаде 30-35 милиони евра ,па ми интересира колку е сериозно ?
Лажат не доваѓа Снајдер кај нас 100 %Читам Шнајдер ке сте го земале за некаде 30-35 милиони евра ,па ми интересира колку е сериозно ?
Јас повеќе би сакал Модрич да го видам во нашиот дрес од колку Снајдер ама не верувам ниту еден од нив да дојдеСпоред мене попрво би дошол Снајдер него Модрич,изгледа е на излезна врата од Интер,па ништо чудно Ферги да искешира 30-40 милиони.
Same here. <3 Beckham!Ниту Снајдер, ниту Модрич доаѓаат...Ферги нема да се расфрла многу на зима, а нема да ме зачуди и ако не испазари ништо оваа зима. Јас веќе подолго време посакувам Бекам да дојде на позајмица...макар и на 2-3 месеци. Ех, кога ќе се сетам како се имам радувано кога го добив првиот дрес од Бекс пред едни добри 10 години.
сеим хиерАко постоеше Дедо Мраз и јас би сакал да го врати барем на 1 недела да го облечи дресот Diego Forlan
можно е ... нз дали ЛЕ ќе се брои како треблЈас тројна круна годинава.
Абе се броело не се броело дај да си го освоиме, шо ни смета....можно е ... нз дали ЛЕ ќе се брои како требл
Знам дека е можно,затоа пишав дека сакам тројна.Зашо ма да не се број исти курац,друго имеможно е ... нз дали ЛЕ ќе се брои како требл
Ако постоеше Дедо Мраз да ми исполни желби, јас би сакал да го врати барем на 1 недела да го облечи дресот Diego Forlan