Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не знам зошто се умарате со тактики додека е Ферги менаџер :D Остајте му на него :)

И 4-3-3 игравме додека тепавме све по 1-0, видовте и сами дека тоа е непродуктивна тактика за нашите играчи. Овие играчи што ги имаме се измислени за 4-4-2 а и 4-4-2 е епитет за Манчестер, навикната сум да го гледам тимов со оваа тактика (некад во ЛШ употребуваме и 4-5-1) и тоа е тоа.

А ова со Модриќ веќе ептен САФ ако го опијани Ари па го слаже овој некако. Не иде нигде Хрватот, поготово не сега кога Тотенхем е цели на трето место.

Дур Ферги го контролира кормилото никој да не се грижи, а затоа време тестирајте тактики на Фудбал Менаџер ;)

Стариов :icon_lol:

SAF: "The sweetest moment for me is the last minute of a victory. After that it drains away quickly. It’s like a drug, really. I need to re-enact it again & again to get that last-min feeling, when you’re shouting at the ref, ‘Blow that bloody whistle.’

Клипот погоре е најдобро потрошените 20 минути во мојот живот.

Знам дека е постаро ама морав

Евра што бате е бе бооооооооооооооооо

Рио, Џонс и Крис тренирале денес :X3:

На Ферги коњот победил на турнир :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/ra...r-Alex-Ferguson-sees-horse-win-Doncaster.html

article-0-0F4B488800000578-378_468x325.jpg

Одамна Ферги се занимава со трки со коњи, може едно 20 години :) И Овен и Руни и Клеверли се преокупираа со тоа.

Ако ви текнува кога игравме против Болтон на Олд Трафорд прошлата сезона, второто полувреме седеше со слушалка во уво, пренос слушаше :)

Читам Шнајдер ке сте го земале за некаде 30-35 милиони евра ,па ми интересира колку е сериозно ?
Рече Ферги дека ако некој фудбалер кој бил на нивни радар стане возможен за купување во јануари, ќе го купат. Значи пак се враќаме на истото, а тоа е Интер да се согласат да го продадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom