Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Според мене попрво би дошол Снајдер него Модрич,изгледа е на излезна врата од Интер,па ништо чудно Ферги да искешира 30-40 милиони.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Според мене попрво би дошол Снајдер него Модрич,изгледа е на излезна врата од Интер,па ништо чудно Ферги да искешира 30-40 милиони.
Јас повеќе би сакал Модрич да го видам во нашиот дрес од колку Снајдер ама не верувам ниту еден од нив да дојде :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Ниту Снајдер, ниту Модрич доаѓаат...Ферги нема да се расфрла многу на зима, а нема да ме зачуди и ако не испазари ништо оваа зима. Јас веќе подолго време посакувам Бекам да дојде на позајмица...макар и на 2-3 месеци. Ех, кога ќе се сетам како се имам радувано кога го добив првиот дрес од Бекс пред едни добри 10 години.:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Ниту Снајдер, ниту Модрич доаѓаат...Ферги нема да се расфрла многу на зима, а нема да ме зачуди и ако не испазари ништо оваа зима. Јас веќе подолго време посакувам Бекам да дојде на позајмица...макар и на 2-3 месеци. Ех, кога ќе се сетам како се имам радувано кога го добив првиот дрес од Бекс пред едни добри 10 години.:)
Same here. <3 Beckham!

Kajgana Shop

На врв Bottom