Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Иначе, како се ближи период...за утакмицава, се мислам дека ќе напраиме некоја глупост....некако, ме копка....:/
Без гајле, 4-0 точен резултат. Блекбурн се најмизерниот тим во цела англија, победата е неоспорена.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ќе ве дружам денес у Агер&Сагер, поминат ми е лимитот неам нет ни за лек. :)

Од коа неам пишано на темава.. :D

Г

Гучи

Гостин
Liverpool: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Henderson, Adam, Downing, Maxi, Carroll, Suarez. Subs: Gerrard, Kuyt, Carragher, Doni, Shelvey, Kelly, Bellamy.

Ајде да видиме дали за Боксинг деј ке падне петардата што ја чекам од почеток на сезона :P

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Добро бе зашо не ги игра Шелви и Белами во прв состав!?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Без гајле, 4-0 точен резултат. Блекбурн се најмизерниот тим во цела англија, победата е неоспорена.
Абе тие мизерни се ама па ние колку даваме голови :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
алал да им е за секоја недела вака весела што ми ја прават талтаци :mad::mad::mad:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Незнам што да пишам повеке преку глава ми е дојдено од вакви шококови на Енфилд со послабите екипи, голманите бранат како луди ама ние за се сме криви неможиме да ја победиме убедливо најслабата екипа во лигата екипа против која сите пред да почнат ги имаат планирано веке трите бода, пак Кени со тие негови досадни доцни измени, единствено ме радува вракањето на Џерард веднаш се виде неговата класа и залагањето на Керол денеска

S

Stivie G

Гостин
Денот ми е голема катастофа па и овие капак ставија на тоа. Немам коментар за резултатот. Последно пласираниот Блекбурн ни зеде бод на Енфилд, упм

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Шутирање и центаршути. Прво нека научат што е тоа па после нека дојдат фудбал да играат. Не бранат голманите него овие не знаат да шутнат. Или в трибини или млака топка по средина на голот право во голманот. Тоа и јас можам да го одбранам. И бабами можи

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Едноставно, среќата за Ливерпул е мисловна именка.
Ајде момци, heads up!
за која среќа зборуваш бе човек кажими колку шутеви одеа во гол на суарез ? од 15 дали три имаше принцот во гол шутнато па и меси да е тој луксуз не си го дозволува да шутира во капините , друго на утакмицава крајно несконцентрирани енрике и џонсон а трето што е крајно лош потег од кени што редовно даунинг го става на десна страна а тој нема десна нога и додека се намести на лева мине време а со енрике таман се фклопија тој ги раздвои ........ ичграч на мечот ќе му дадам на самба или на тоа голманчето семоќниот брус незнам како да го наречам премногу сум изнервиран

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не е точно. 99 од 100 шутеви како на Керол двата голманите не успеваат да ги одбранат. Ето ти два гола.
Керол воопшто не беше крив што му одбрани голманот. Барем во 94та минута, стрелаше онаму кај што треба....

Kajgana Shop

На врв Bottom