Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Но пуеде сер,што би рекле шпанољците.Какви све муабети се вртат низ темава.Ај ливерпулциве појше ја тераат на заебанција,али овие од Манчестер очи вадат за Гигс.

Плус чекајте,нели играчи од различни позиции не се споредуваа,или нешто грешка сум?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Мене ми е криво па, што жерард не е играч на Манчестер.
За мене бил и ќе биде играчиште заедно со френки од челзи. Другиве се за класа подоле од нив. А гигси...он е спешл, зошто си е манчестеровец пред се, ама не можам да судам кој е подобар, зошто овие играчи ми биле од секогаш репер за посветеност и љубов кон клубот.
Секоја чест.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Top Contributors In The 2O.OOO English Premier League Goals :
٠ Manchester United [ 1492 Goals ]
٠ Arsenal [ 13O3 Goals ]
٠ Chelsea [ 1251 Goals ]
٠ Liverpool [ 12O9 Goals ]
٠ Tottenham Hotspur [ 1O37 Goals ]

H

HoT IcE

Гостин
Друже, со перфектен фудбал се освојува премиер, не биди толку скромен сеа :icon_mrgr: сити го нема тоа, манчио си плеша менаџер 2012 во живо.
Овој проект после првата освоена титула, лш и слично ќе падне мотивационо и ќе мора пак нов проект од 9438859348579038492374 фунти за да се напише историја.
Ама дека е проект за утеха на фанови лузери,тоа е факт. Гледај по децава што се палат кога сити ќе тепа конкурент :icon_lol:
А од друга страна пак, има логика и дека тие играчи не вредат за тимови ко јунајтед, ливерпул, реал, барса, пошто самите екипи очигледно немаат потреба од такви платеници.
Сума сумарум, секое чудо за една-две сезони и пак штама...
Се согласувам за Сити.
Но титула не се освојува ни со перфектна игра, ниту со мускули.
Се освојува со константност и тимска игра, Сити досега рака на срце игра добро, игра тимски и убеден сум дека ќе освојат ПЛ затоа што се 100% на тоа фокусирани, веќе од ЛШ испадна, од Лига Европа не верувам дека ќе играат, и така, значи фокусирани се само на ПЛ.
Од следната сезона мислам дека Сити ќе падне поради тоа што Манчини не е тренер за долги патеки, ниту за голем тим, значи делиме делумно слично мислење. :icon_mrgr:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Најдобриот тим од ПЛ за првата полусезона според мене:

GK>Харт / Ворм

RB> М.Ричардс / К.Вокер
CB>В.Компани
CB>Ф.Колочини / Ф. Џонс
LB> Х.Енрике

CM> Лукас / Рамирес
CM> Ј.Туре / С.Паркер

CAM> Д.Силва
RW: Агуеро/Нани/Стариџ
LW: Мата/Насри/Е.Јанг
CF> Ван Перси/БА.

Исто вреди да се спомнат и Балотели,Џеко,Руни,Адебајор,Агер и Шкртел,Адам Џонсон итн..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако има некоја појака тема, на форумов, Е ! Закон сте сите ! По дефолт, место во фанклуб Арсенал, влегвам прво тука ! :))))

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако има некоја појака тема, на форумов, Е ! Закон сте сите ! По дефолт, место во фанклуб Арсенал, влегвам прво тука ! :))))
Вчера ти побара забава, ако добро ми текнува...така да и ти си дел од "јакоста" на темава :)
--- надополнето: 25 декември 2011 во 19:37 ---
Најдобриот тим од ПЛ за првата полусезона според мене:

GK>Харт / Ворм

RB> М.Ричардс / К.Вокер
CB>В.Компани
CB>Ф.Колочини / Ф. Џонс
LB> Х.Енрике

CM> Лукас / Рамирес
CM> Ј.Туре / С.Паркер

CAM> Д.Силва
RW: Агуеро/Нани/Стариџ
LW: Мата/Насри/Е.Јанг
CF> Ван Перси/БА.

Исто вреди да се спомнат и Балотели,Џеко,Руни,Адебајор,Агер и Шкртел,Адам Џонсон итн..
Двајцата што треба да бидат од ЛФЦ...се во твојов тим.....друг, реално не заслужи.....сега во последно време Агер и Шкртел....ама убаво си ги наброја во останати.....(y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Најверојатно стартните постави за утрешното лондонско дерби.

Челзи
повикани се уште: Турнбул, Хиларио, Фереира, Бертранд, Малуда, Мекеран, Торес, Калу, Лукаку.
неизвесен: Луиз.
повредени: Ивановиќ, Микел, Есиен.
суспендиран: Рамирес.
последен натпревар: Нерешено со Тотенхем (1-).
водечки стрелец: Стариџ (9).
Фулам
повикани се уште: Етериџ, Бирд, Бригс, Хјус, Џонсон, Сидвел, Касами, Даф, Гецов, Фреи, Са.
неизвесен: Сидвел.
повредени: Шварцер, Дејвис, Григера.
суспендирани: /
последен натпревар: Пораз од Манчестер Јунајтед (0-5).
водечки стрелец: Демпси.
Некои интересни факти во пресрет на дуелот:
*На последните шест дуели помеѓу овие две екипи, пет погодоци биле постигнувани во првите 10 минути.
*Челзи на последните 20 натпревари со Фулам има само 1 пораз. 12 пати победил а останатите 7, двете екипи ремизирале.
*Фулам има само шест различни стрелци оваа сезона. Тоа е најмалку во целата лига.
*Дидие Дрогба има три погодоци против Фулам, на последните четири натпревари на кои бил стартер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Челзи ќе тепа 3-0. Јол плус скаран е со Замора, лесна победа ќе биде тоа. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Челзи ќе тепа 3-0. Јол плус скаран е со Замора, лесна победа ќе биде тоа. :)
Ако дадат барем 1.4 коеф..добра пара ќе се зема од кладилницата..:)))
Ај едно мое мислење за ова коло:))
Мислам дека Болтон нема да изгуби од Њукасл..би типувал Х.
Ливерпул и Јунајтед тепат дома.Сандерленд со Евертон ќе изиграт до полувреме Х,најверојатно 0-2 гола,ако има победник,...со 1 разлика ќе е.
ВБА со Сити...гг3+..со сигурност ВБА дава гол,но не ми се верува дека ќе ја спречат тешката артилерија на Сити да постигне гол...инаку не типувам на победа на Сити.Стоук против Вила..јаки се Стоук дома,но можно е Вила да изненадат...
За вторник :
Арсенал тепа,а и Свонси на КПР.
Тотенхем ќе губи поени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom