Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Што како и зошто сакал да замине не ме интересира,јас тоа го заборавив, се извинил и готово, завршена работа

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.youtube.com/watch?v=FKAal82iAMA
I JUST CAN'T GET ENOUGH
Не сум баш во тек во последниве 4-5 дена заради факултетот глуп, што се случува со Суарез, ке апелира на казната од 8 натпревари или не....
И сакав да појаснам една работа можеби некој не го знај ова правило....
ВО ПОЛУФИНАЛЕТО СО СИТИ, НА ПРИМЕР ПРВАТА УТАКМИЦА ДА ЈА ЗАГУБИМЕ СО 2-1 И ДОМА ДА ПОБЕДИМЕ СО 1-0 НИЕ НЕ ОДИМЕ ПОНАТАМУ, ТУКУ СЕ ИГРААТ ПРОДОЛЖЕНИЈА И ВО ТИЕ ПРОДОЛЖЕНИЈА КЕ СЕ АКТИВИРА ТОЈ НАШ ГОЛ ВО ГОСТИ И ВО ТИЕ 30 МИНУТИ АКО РЕЗУЛТАТО ОСТАНЕ ИСТ (1-0) ДУРИ ТОГАШ НИЕ КЕ ОДИМЕ ВО ФИНАЛЕ.....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
http://www.youtube.com/watch?v=FKAal82iAMA
I JUST CAN'T GET ENOUGH
Не сум баш во тек во последниве 4-5 дена заради факултетот глуп, што се случува со Суарез, ке апелира на казната од 8 натпревари или не....
И сакав да појаснам една работа можеби некој не го знај ова правило....
ВО ПОЛУФИНАЛЕТО СО СИТИ, НА ПРИМЕР ПРВАТА УТАКМИЦА ДА ЈА ЗАГУБИМЕ СО 2-1 И ДОМА ДА ПОБЕДИМЕ СО 1-0 НИЕ НЕ ОДИМЕ ПОНАТАМУ, ТУКУ СЕ ИГРААТ ПРОДОЛЖЕНИЈА И ВО ТИЕ ПРОДОЛЖЕНИЈА КЕ СЕ АКТИВИРА ТОЈ НАШ ГОЛ ВО ГОСТИ И ВО ТИЕ 30 МИНУТИ АКО РЕЗУЛТАТО ОСТАНЕ ИСТ (1-0) ДУРИ ТОГАШ НИЕ КЕ ОДИМЕ ВО ФИНАЛЕ.....
Д фак?? :eek:
--- надополнето: 25 декември 2011 во 02:07 ---
Ако се работи за некое ... ова , знаеш ,давај :vozbud:
Е па ја имаш веќе :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
Цел фан клуб во темата за ПЛ се префрли. Овде нема со кого да се дискутира :LOL:
Инаку Лук де Јонг наводно утре ќе бидел на Енфилд (жими газов) и после ќе потпишел за нас (дрн дрн јариња) Ова само колку информација пошто ионака ништо важно не се случува овде т.е воопшто ништо не се случува :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Повредени или суспендирани за мечов против Блекбурн дане имате?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Повредени или суспендирани за мечов против Блекбурн дане имате?
Џерард (се очекува да биде на клупа) и Лукас....!!! Проблеми имаме со деструктивците....Спиринг се враќа после 3 натпревари (суспензија)...ако планираш да го играш Ливерпул...би требало да биде 1.....
--- надополнето: 25 декември 2011 во 20:40 ---
Цел фан клуб во темата за ПЛ се префрли. Овде нема со кого да се дискутира :LOL:
Инаку Лук де Јонг наводно утре ќе бидел на Енфилд (жими газов) и после ќе потпишел за нас (дрн дрн јариња) Ова само колку информација пошто ионака ништо важно не се случува овде т.е воопшто ништо не се случува :D
И јас мислам дека е измислица....али ако биде нешто од ова, би се израдувал... :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Џерард (се очекува да биде на клупа) и Лукас....!!! Проблеми имаме со деструктивците....Спиринг се враќа после 3 натпревари (суспензија)...ако планираш да го играш Ливерпул...би требало да биде 1.....
--- надополнето: 25 декември 2011 во 20:40 ---

И јас мислам дека е измислица....али ако биде нешто од ова, би се израдувал... :)
Сакав ама ме стави во мисла..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сакав ама ме стави во мисла..
Реално, сите фаворити...се фаворити и во своите утакмици...е сеа, некој ќе киксне....според Марфи...стално е тоа тимот што ти е на тикет.....(да не ти баксузирам).....така да, пази што праиш :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Плус 45 милиони за Вертонген и Ериксен исто така жими газов, ама ова со Подолски ми делува како пореално ако го донесиме него ке биди фантастично мислам оти одлично ке се вклопи во нападот со Суарез во таа пас игра, инаку утре Џерард нема пак да биди ни на клупа за жал, Џеј се врака после суспензијата утре очекувам напади уште од првата минута ако го скршиме бедемот на Блекбурн рано можи да пукни некоја петарда ако не пак мачење.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
Плус 45 милиони за Вертонген и Ериксен исто така жими газов, ама ова со Подолски ми делува како пореално ако го донесиме него ке биди фантастично мислам оти одлично ке се вклопи во нападот со Суарез во таа пас игра, инаку утре Џерард нема пак да биди ни на клупа за жал, Џеј се врака после суспензијата утре очекувам напади уште од првата минута ако го скршиме бедемот на Блекбурн рано можи да пукни некоја петарда ако не пак мачење.....
Е да......добри се Ериксен и Вертонген ама сега не ги земаме. Подолски е многу веројатна опција па ќе видиме. А овој Лук Де Јонг некако не можам сериозно да го сфатам како напаѓач. Имево де Јонг ме асоцира на копач, тепач и ногокршач :D Озбилно..........

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Дечки Суарез ке игра ли утре ? Нели рекоа нешто ке добие суспензија од 8 меча,да знам дали да ве играм 1 ?

Kajgana Shop

На врв Bottom