Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Зошто не ме сватиш убаво како човек. Епа ајде демантирај ме.
Велиш имало многу многу играчи кои биле многу подобри од Гигс а имале помалку титули. Сега никако нема смисла Гигс да го споредувам со некои играчи, но ние ги споредуваме Гигс и Џерард. Што ги двои нив двајцата?
Гигс е Велшанец, плус си ја дупеше снаата. :D
Мислам дека се работи за играчи кои играат на малку поинакви позиции, да споредуваш Сколс и Џерард тогаш можеби држи место. Гигс е типично крило, додека Џерард е ол раунд играч кој играше и бек по потреба и тоа сосема успешно на неколку утакмици.
И двајцата се живи легенди на сопствените клубови на кој му се лојални од младинците па до сега и на Премиер лигата општо, Гигс во секој случај е многу поуспешен на клубски план за разлика од Џерард кој освен титулата во ЛШ нема ништо освоено како играч.
Мене ми е лично Џерард подраг не би рекол подобар како фудбалер од причина што може да игра на повеќе позиции и има поголеми лидерски способности од Гигс кој морам да признам исто така е инспиративен посебно претходнава сезона кога дупло помладите играчи од ПЛ му ја голтаа прашината од спринтовите.
Џерард има уште многу што да каже во фудбалот за разлика од Гигс кој најверојатно ја игра својата последната или претпоследната сезона, па навистина е неблагородна споредба.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Катаљон титули има појќе од Џерард наш. = појак е.
Ама пак, техниката му е полоша (никаква) страна во споредба со Џерард наш = не е појак.

Ете, во тоа е поентата. Дека секаква споредба меѓу два играчи во кои се спомнува титула, техника, фризура и тетоважи... не е релевантна за да се одреди тоа кој...

бил појак!
Ја правиш смешна. А што како да очекував скаузер да каже дека Гигс е подобар од Џерард.
Сигурно де, Гигс како резерва така како патник со тимот си ги освои титулите.
Нема крај ова.
Jaс едно ти кажав, ти ми направи пародија на тоа што сакав да се изјаснам. Па кршете глава ако не ви се дискутира што да ви правам. Океј не дека и еднаш е ова дискутирано и најверојатно е прекисната но нема веза де.
:*

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Е тоа е.....никој не попушта. Одвреме навреме ќе се уфрли по некој арсеналовец со тврдење како играчите на Арсенал биле 516541256456416546 пати подобри од оние на Ливерпул а уствари не се ништо подобри од нас. А со овие до в година ќе се расправаме - нема да попуштат

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ја правиш смешна. А што како да очекував скаузер да каже дека Гигс е подобар од Џерард.
Сигурно де, Гигс како резерва така како патник со тимот си ги освои титулите.
Нема крај ова.
Jaс едно ти кажав, ти ми направи пародија на тоа што сакав да се изјаснам. Па кршете глава ако не ви се дискутира што да ви правам. Океј не дека и еднаш е ова дискутирано и најверојатно е прекисната но нема веза де.
:*
Дајте му на момчето аплауз.

H

HoT IcE

Гостин
Епа нормално кога никој од вас не знае да направи асална дискусија, туку само да си го 'мери'. :icon_lol:
И колку да бидеш објективен и да се трудиш да објасниш со контра аргументи, факти, џабе, идеш со глава во ѕид, така си е тоа, некои работи не се менуваат.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Катаљон титули има појќе од Џерард наш. = појак е.
Ама пак, техниката му е полоша (никаква) страна во споредба со Џерард наш = не е појак.

Ете, во тоа е поентата. Дека секаква споредба меѓу два играчи во кои се спомнува титула, техника, фризура и тетоважи... не е релевантна за да се одреди тоа кој...

бил појак!
Хаха :facepalm::pos: сега се кажа Џерард имал подобра техника од Гигс ај да кажеше шут од далечина или пак долги пасови да те разберев ама техниката на Гигс секогаш е била и ќе биде подобра од на Џерард.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Дами и господа, фанови на Менју и Ливерпул и останати набљудувачи, дали после ова имате (желба за живот а камо ли) кометар?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Едно прашање... кои титули ги има Бест за да го вбројуваш во легендите?
Одговорија подоле за титулите. Инаку се согласувам со тебе дека не се само титулите во прашање. И мислам дека ти е јасно дека не тврдам дека Џерард не е генијален играч. Ама запамтени остануваат неколкумина. Бест е запамтен како еден од ретките Британци со толку магија во нозете, можеби и прв. И алкохолот и жените играат улога тука не викам не.

Според мене, Гигс има подобри шанси да остане запомнет, бидејќи неговото име го има во многу статистички категории во Премиер лига. Па и таблоидниот живот не му е за жалење. Може ќе остане запомнет како фудбалерот што си ја дупел снаата. Кој знае. :D Мислам дека разбираш кон што целам, всушност мислам дека разбра и прееска ама досадно ти е. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дај бе најубо да отвориме петиција до Џерард и Гигс да си излезат 1 на 1 на мали голчина?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Дај бе најубо да отвориме петиција до Џерард и Гигс да си излезат 1 на 1 на мали голчина?
Тогаш Џерард ќе победи сигурно. Гигс не знае да игра одбрана. Џерард е покомплетен. :) Ама тоа не го прави подобар.

Колку е само ретардирана дискусијава, ама се впуштив веќе нема враќање. Тоа кажува доволно и за мене. :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Добри сте......вака предновогодишно да се разположи човек :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Тогаш Џерард ќе победи сигурно. Гигс не знае да игра одбрана. Џерард е покомплетен. :) Ама тоа не го прави подобар.

Колку е само ретардирана дискусијава, ама се впуштив веќе нема враќање. Тоа кажува доволно и за мене. :D
ме потсеќа на сите дискусии од типот „зашо бе канаваро да биде најдобар на светот“.. таму кога го прогласија во 2006.
Знаеш, тие се критериумите. За обична (не)перцепција: дриблинг, шут и фудбалски... стајлинг (хахах) е тоа што се бара. Излишно беше расправањето тогаш дали Канаваро треба да биде најдобар на светот, иако е одбранбен, како и ова сега.
Ама да, нема бегање... такви си сме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле сите до еден да идете со Нимиц да преговарате за името, никој не попушта хахаха :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom