Авто новости

S

Shellshock nam67

Гостин
Тоа со тие цени од 2500 евра....преку нашите увозници,од салон ќе ти го дотераат до 4000 евра.

А за тие пари,да возиш пластика,на тркалца од бураго количка,мислам дека не вреди....поарно за тие пари земи половно возило.

Инаку незнам колку сте забележале,дека европските марки на автомобили за наш пазар се изгор,а на американскиот пазар се со упола цена....па ај најдете ми вие мене нзс.

Еве и concrete го вели истото.
na maerikanski pazar imas golem izbor imas koli od korea japan evropa avstralija od kina od kade ne koga imas takva konkurencija normalno e deka cenata treba da e poniska za da bide konkurentna samo vidi vo 90 kolku cinese yugoto na americki pazar

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
na maerikanski pazar imas golem izbor imas koli od korea japan evropa avstralija od kina od kade ne koga imas takva konkurencija normalno e deka cenata treba da e poniska za da bide konkurentna samo vidi vo 90 kolku cinese yugoto na americki pazar
Епа тоа сакав и да кажам....дека всушност тие автомобили од 2500 евра ,кај нас на нашиот пазар нема да бидат со таа цена....а кај америте може да им ја извезуваат по таа цена....пошто они се посиромашни :)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
2500 evra na prag na fabrika ili parkiran pred doma..???? Smetajte deka i sega taa "fabrickata" cena e edna tretina od onaa vo prodazen salon...
Ako ne smislat vo paket i LOKALNI MIKRO fabriki za montaza i servisna poddrska...NISTO specijalno od proektot...:)
На Dacia фабричката цена е 2.500 евра.Ајде сега сите по кола од Романија

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Не е којзнае што. Субару имаат стајлинг гуру кој очигледно е на дрога.
Еве ја новата Импреза...

Toyota Corolla. Новите Субаруа прееееееееемногу личат на Тојоти...

Споредете со оваа и тоа оваа е од некаде 2004 ако не се лажам со рестајлингот од 2006

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
subaroto BRZ premnogu neshto mi lichi na meganot kupe.,............shtom ...komp...gi modelira ...ke si slichat

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Може ли некој да ми каже дали овакво нешто произведува BMW или ова си го склопил некој. Како дојдено од иднината е!
2011 Bmw 328 Hommage Concept

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
S

Shellshock nam67

Гостин
Љубов на прв поглед! Новиот BMW 8

BMW ги потврди своите планови за новиот луксузен автомобил кој ќе биде во продажба во 2012 година.
BMW 8-та ќе биде со ист мотор како 7-та серија, и пониска за 100 мм од претходната верзија. Дизајнот на овој автомобил е совршен со предница на ајкула, поголем стаклен заден дел, тесна силуета…а за внатрешниот дизајн ќе кажеме само деке е перфектен. Погледнете ја галеријата од автомобилот во кој со сигурност ќе се вљубите.

http://boza.mk/2011/ljubov-na-prv-pogled-noviot-bmw-8/

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Се уште е концепт возило.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Се уште е концепт возило.
И старата 850ка на времето така, па стана култен автомобил.
BMW oдамна немале ваков автомобил, а во меѓувреме конкуренцијата исфрли неколку модели во оваа класа.
Имам чувство дека во 2013 година ќе се тркала по улиците.

M

Mario Gómez

Гостин
Лично преферирам кола што личи на кола а не на спејш шатл или комикстрип робот. На пример ко петтата серија ф10.

Kajgana Shop

На врв Bottom