Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
У овие триста и кусур страни и во не знам колку стотиците страни под претходните сезони дискусијата е таа па таа, овој клуб бил најјак, овој немал историја, другиот пак живеел само од историја и така цело време.

S

Stivie G

Гостин
Такво ми изгледа твоето другарче... он прв почна со тоа дека Арсенал немало да освои титула ;)
Кај виде напишано од мене дека Арсенал нема да освои титула? Ти дадов споредба да му се случи на Вилшир истото што му се случи на Џерард

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
:icon_lol:

ДРБИЛИЗАМ БЕЗ КРАЈ
--- надополнето: 24 декември 2011 во 18:27 ---

:facepalm:
Знаеш за што да се фатиш....Поентата ми е дека контиунирано...освојува титули....!!!
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:00 ---
Ливерпул најголем дел од титулите ги освои во периодот 1972-1990 година, пред тоа бил просечен клуб, а сега е подпросечен ако одиме по некоја идиотска логика!

Боже прости им, не знаат што зборуваат!

п.с. Се повлекувам од дискусијава, испод ниво ми е!

GGMU!!!
Не докажа со ништо дека имаш ниво...било какво

S

Stivie G

Гостин
Неможам јебига мора да провоцирам таков сум :pos:
иако претпоставувам дека нема поише од 16 години ама ај мора некако саботниот ден интересен да си го праам измеѓу филмовите :D
Немаш аргументи и сега ке викаш дека сум помал од 16 години, дека така си ја правиш интересна и не ти знам уште што

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Кај виде напишано од мене дека Арсенал нема да освои титула? Ти дадов споредба да му се случи на Вилшир истото што му се случи на Џерард
Абе каков факт. Баш го гледам вашиот Вилшир кој е злато од играч и него го следува истото со Џерард, години без трофеи. Ќе ве видам тогаш навивачите на Арсенал за тоа како ќе зборувате дека Вилшир е најјак но нема среќа да освои трофеи.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:17 ---
Немаш аргументи и сега ке викаш дека сум помал од 16 години, дека така си ја правиш интересна и не ти знам уште што

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ser Alex Ferguson feels ban for Suarez was right (y)

"This wasn't about Manchester United and Liverpool. It was nothing to do with that. This was an individual situation where one person was racially abused."

The Scot also referred to the way United reacted when Evra received a four-match suspension in 2008.

That punishment was meted out after the Frenchman became embroiled in a post-match altercation with a Chelsea groundsman after United won a Premier League match at Stamford Bridge.

"Patrice got that suspension for the incident down at Chelsea when no one was there, just a groundsman and our fitness coach," said Ferguson.

"He got a four-match ban and we had to wait two weeks for the evidence to come through. We were quite astounded at that. A four-match ban?

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Зошто е толку тешко да се разбере фан на ливерпул? Ја ништо не ги разбирам.

S

Stivie G

Гостин
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:17 ---

Сум го напишал тоа, но очигледно не сфакаш која е поентата што сакам да ти ја кажам, значи направив само компарација приказната на Џерард да се повтори и кај Вилшир, ништо друго

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сум го напишал тоа, но очигледно не сфакаш која е поентата што сакам да ти ја кажам, значи направив само компарација приказната на Џерард да се повтори и кај Вилшир, ништо друго
Абе оди уби се бе , еднаш велиш , заборај што пиша сеа велиш друго значење имало реченицата.. :tapp:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тебе никој ништо не те праша, ти реков и порано не мешај се во секоја каша :tapp:
Како што морам да ги читам сите твој постови , така можам и да цитирам кога и кого сакам :cool:
Друже алал да ти е Џерард >>> Гигс (n)

S

Stivie G

Гостин
Како што морам да ги читам сите твој постови , така можам и да цитирам кога и кого сакам :cool:
Друже алал да ти е Џерард >>> Гигс (n)
Не мораш да ги читаш, а за цитирање цитирај ме колку сакаш
и да Џерард > Гигс, образложив и зошто. Ајде сега ти образложи ми зошто повеке Гигс од Џерард, без вклучување на тимските трофеи

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не мораш да ги читаш, а за цитирање цитирај ме колку сакаш
и да Џерард > Гигс, образложив и зошто. Ајде сега ти образложи ми зошто повеке Гигс од Џерард, без вклучување на тимските трофеи
Па тогаш за кој кур играат фудбал ако не е за тимските трофеи бе сине? Или дека немате освоено 20тина години и зато без трофеи, не сме мали деца бе па да ти да одредуваш што како и по што да се мери јачината.
Гигс има освоено титули многу многу повеќе од Џерард, јас не памтам Гигс да има пад во формата ( освен во младоста не знам ко бил на годините на Џерард) , Голем фудбалер не го прават само признанијата што ги добива тој, нели фудбалот е тимска игра? Или за самиот за себе игра за да освојува признанија?
Признанијата си идат самите по себе по својата игра и однесувањето надвор од терен.
Како да го сметам Џерард за легенда кога пред некое време тој самиот си побара трансфер од Ливерпул?
Како да го сметам за подобар играч Џерард кога тој нема освоено премиер лига освоено?

В

Вори

Гостин
Челзи им забрани на фудбалерите и навивачите да носат маички за поддршка на Тери.
Па добро,не сакаат да се дига голема фама околу тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom