Кај виде напишано од мене дека Арсенал нема да освои титула? Ти дадов споредба да му се случи на Вилшир истото што му се случи на ЏерардТакво ми изгледа твоето другарче... он прв почна со тоа дека Арсенал немало да освои титула
Знаеш за што да се фатиш....Поентата ми е дека контиунирано...освојува титули....!!!
ДРБИЛИЗАМ БЕЗ КРАЈ
--- надополнето: 24 декември 2011 во 18:27 ---
Не докажа со ништо дека имаш ниво...било каквоЛиверпул најголем дел од титулите ги освои во периодот 1972-1990 година, пред тоа бил просечен клуб, а сега е подпросечен ако одиме по некоја идиотска логика!
Боже прости им, не знаат што зборуваат!
п.с. Се повлекувам од дискусијава, испод ниво ми е!
GGMU!!!
Немаш аргументи и сега ке викаш дека сум помал од 16 години, дека така си ја правиш интересна и не ти знам уште штоНеможам јебига мора да провоцирам таков сум
иако претпоставувам дека нема поише од 16 години ама ај мора некако саботниот ден интересен да си го праам измеѓу филмовите
Кај виде напишано од мене дека Арсенал нема да освои титула? Ти дадов споредба да му се случи на Вилшир истото што му се случи на Џерард
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:17 ---Абе каков факт. Баш го гледам вашиот Вилшир кој е злато од играч и него го следува истото со Џерард, години без трофеи. Ќе ве видам тогаш навивачите на Арсенал за тоа како ќе зборувате дека Вилшир е најјак но нема среќа да освои трофеи.
Немаш аргументи и сега ке викаш дека сум помал од 16 години, дека така си ја правиш интересна и не ти знам уште што
Сум го напишал тоа, но очигледно не сфакаш која е поентата што сакам да ти ја кажам, значи направив само компарација приказната на Џерард да се повтори и кај Вилшир, ништо друго--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:17 ---
Можеби не знаеш да читаш, од кај да знаеме пак ние...Зошто е толку тешко да се разбере фан на ливерпул? Ја ништо не ги разбирам.
Абе оди уби се бе , еднаш велиш , заборај што пиша сеа велиш друго значење имало реченицата..Сум го напишал тоа, но очигледно не сфакаш која е поентата што сакам да ти ја кажам, значи направив само компарација приказната на Џерард да се повтори и кај Вилшир, ништо друго
Тебе никој ништо не те праша, ти реков и порано не мешај се во секоја кашаАбе оди уби се бе , еднаш велиш , заборај што пиша сеа велиш друго значење имало реченицата..
Како што морам да ги читам сите твој постови , така можам и да цитирам кога и кого сакамТебе никој ништо не те праша, ти реков и порано не мешај се во секоја каша
Не мораш да ги читаш, а за цитирање цитирај ме колку сакашКако што морам да ги читам сите твој постови , така можам и да цитирам кога и кого сакам
Друже алал да ти е Џерард >>> Гигс
Па тогаш за кој кур играат фудбал ако не е за тимските трофеи бе сине? Или дека немате освоено 20тина години и зато без трофеи, не сме мали деца бе па да ти да одредуваш што како и по што да се мери јачината.Не мораш да ги читаш, а за цитирање цитирај ме колку сакаш
и да Џерард > Гигс, образложив и зошто. Ајде сега ти образложи ми зошто повеке Гигс од Џерард, без вклучување на тимските трофеи