Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, али глупа ти е таа логика, Гигс бил Велшанец, па затоа сите Англичани освен фановите на Јунајтед сметаат дека Џерард е подобар од Гигс. Ако е така, ондак се прашувам кој е за нив најдобар тренер, пошо според мене најдобрите се Шкотланѓани (нашиот Ферги, вашиот Кени и др.)
Значи, ми ги вртиш зборовите....збориме за заборавање и почитување.......затоа реков "пред".....како играч, Англичанец...а не Велшанец.....!!!

Е за тренериве, играш на оваа карта, зошто немаат тренер што правел историја, како што ја имаат овие двајца(играчиве)....плус, Кени има историја и како играч и како тренер....дали со тоа ти го ставаш пред Ферги?!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Manchester United
Football League First Division (2): 1965, 1967
European Cup (1): 1968

Ballon d'Or (1): 1968

Доволно се :)
Е како биле доволно? Има некои со три пати повеќе и не ги памтиме, како што посочивте претходно, меѓутоа кога се работи за пијаницата, доволни биле.
Ова пијаницата, е според тертипот на еден ваш колега кој рече дека Џерард ќе биде запамтен по бацување камери и проблемите со законот.
Од тие што го памтат Бест, мнозинството го памтат по работи кои не се со фудбалот, нели?

И не, никако не се доволни овие титулите според вашите критериуми.
како може Бест да се мери со титулите на Алан хансен на пример?

И со уште многу други... кој Жерар Пике на пример ... :D

A

apidrone

Гостин
Значи, ми ги вртиш зборовите....збориме за заборавање и почитување.......затоа реков "пред".....како играч, Англичанец...а не Велшанец.....!!!

Е за тренериве, играш на оваа карта, зошто немаат тренер што правел историја, како што ја имаат овие двајца(играчиве)....плус, Кени има историја и како играч и како тренер....дали со тоа ти го ставаш пред Ферги?!
И после јас сум ги извртувал зборовите...
Ти викаш дека Англичаните повеќе ќе го почитуваат Џерард затоа што е Англичанец, наспроти Гигс кој е Велшанец. Таа логика очигледно само ти ја разбираш.
И да, Кени бил подобар напаѓач од Ферги. Ти кажи кој бил/е подобар тренер.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

Keни бил подобар играч, Ферги е подобар тренер!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Убаво си кажа, Чарлтон, Бест и Раш...дали сите ги знаат тие имиња што денес пратат фудбал....или само фанатици..!!

Плус:
Гигс е Велшанец, Џерард е Скаузер (Англичанец) аналогно на тоа....Џерард секогаш ќе биде пред Гигс за сите фанови во Англија (освен оние на Јунајтед)

Џерард е избран официјално за втор најдобар играч на ЛФЦ..(пред Раш) Ако го памтат него.....Гигс е далеку од тоа во Ман Ју (поправи ме за ова ако грешам)
скаузер ...... расист, дискриминатор немаш почит за другите етникум , јаз'к, јаз'к 8 кола бан од форумот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е како биле доволно? Има некои со три пати повеќе и не ги памтиме, како што посочивте претходно, меѓутоа кога се работи за пијаницата, доволни биле.
Ова пијаницата, е според тертипот на еден ваш колега кој рече дека Џерард ќе биде запамтен по бацување камери и проблемите со законот.
Од тие што го памтат Бест, мнозинството го памтат по работи кои не се со фудбалот, нели?

И не, никако не се доволни овие титулите според вашите критериуми.
како може Бест да се мери со титулите на Алан хансен на пример?

И со уште многу други... кој Жерар Пике на пример ... :D
Па сигурно има нешто поради тоа што Џорџ Бест се смета за легенда, а сигурно пола од форумов не ни слушнале за Хансен. (а се кладам дека тие што не пратат ПЛ не слушнале). Самото тоа што Бест имал Ballon D`Or се докажува дека барем еднаш бил сметан за најдобар фудбалер на светот во тоа време.

Туку глупо ми е ова докажување кој е подобар од кого, затоа што за секој клуб секој играч вмешан во темава си е легенда на свотој тим. Иако сум за Манчестер, Стиви е легенда на Ливерпул, бидејќи кога велесили го бараа во нивните редови тој остана во тимот, иако разочара со тоа што си побара трансфер и остави црна дамка на неговата кариера и затоа според мене никогаш нема да биде сметан за таква легенда на Ливерпул како што е Кени или па Хансен. :)

Викам јас поинтересно беше забавата додека траеше.... :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Убаво си кажа, Чарлтон, Бест и Раш...дали сите ги знаат тие имиња што денес пратат фудбал....или само фанатици..!!

Плус:
Гигс е Велшанец, Џерард е Скаузер (Англичанец) аналогно на тоа....Џерард секогаш ќе биде пред Гигс за сите фанови во Англија (освен оние на Јунајтед)

Џерард е избран официјално за втор најдобар играч на ЛФЦ..(пред Раш) Ако го памтат него.....Гигс е далеку од тоа во Ман Ју (поправи ме за ова ако грешам)
Јас мислам дека најдобар играч во ПЛ бил Александар македонски, иако не играл, пошто јас сум македонец и за него ќе гласам!

подебилен пост немам прочитано со години!

Гигс е поим за Џерард! И повеќе има играно, и повеќе титули има, и помалку глупости има правено од Стиви така да ти напиша дебилен пост!

Кога ќе почнат противнички играчи да го величат Џерард како што тоа е за Гигс јави ми!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па сигурно има нешто поради тоа што Џорџ Бест се смета за легенда, а сигурно пола од форумов не ни слушнале за Хансен. (а се кладам дека тие што не пратат ПЛ не слушнале). Самото тоа што Бест имал Ballon D`Or се докажува дека барем еднаш бил сметан за најдобар фудбалер на светот во тоа време.

Туку глупо ми е ова докажување кој е подобар од кого, затоа што за секој клуб секој играч вмешан во темава си е легенда на свотој тим. Иако сум за Манчестер, Стиви е легенда на Ливерпул, бидејќи кога велесили го бараа во нивните редови тој остана во тимот, иако разочара со тоа што си побара трансфер и остави црна дамка на неговата кариера и затоа според мене никогаш нема да биде сметан за таква легенда на Ливерпул како што е Кени или па Хансен. :)

Викам јас поинтересно беше забавата додека траеше.... :)
Многу работи треба да се поклопат за да се запамти нечие име за 30 години. Јас лично, и ко ке зеам пензија ќе го памтам Џои Бартон ( хаха), меѓутоа, ниту сега ни јас, ниту било кој го памти играчот кој му даде гол од центар на Дејвид Симан во 1995 финалето на уефа куп или КПК мислам дека беше, сум заборајл и јас, меѓу Сарагоса и Арсенал.

па така, ко шо викаш, не го памтат Хансен при толку добри игри и титули, а го памтат Бест со помалку... можеби и Гигс нема да го памтат за пола век, за разлика од Џерард.
Има ли гаранција за тоа? Не.
Ниту за тоа кој бил „појак“ меѓу Џерард и Гигс.
Можеби има кој е подобар. Ама сигурно тоа не се клубските титули.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И после јас сум ги извртувал зборовите...
Ти викаш дека Англичаните повеќе ќе го почитуваат Џерард затоа што е Англичанец, наспроти Гигс кој е Велшанец. Таа логика очигледно само ти ја разбираш.
И да, Кени бил подобар напаѓач од Ферги. Ти кажи кој бил/е подобар тренер.
Прво.....НЕ МОЖЕ да се стават во исти ранг...не бил подобар....бил БОГ за Ферги.....
Плус, да се навратиме на споредбата Џерард Гигс..

Јунајтед е ГОЛЕМ клуб во последните 20 години (не викам не) а пред тоа бил малку надпросечен клуб...со 5-6 титули и две звучни имиња...Денис Лов и Боби Чарлтон

Ливерпул, контиунирано е јак клуб и има повеќе "фаци" меѓу кои, Киган, Сунеш, Кени, Раш, Хансен, Барнс...што значи дека потешко можеш да се стекнеш со статус на легенда.....Џерард, покрај такви фаци...на 28 години е избран за втор играч во историја на ЛФЦ...(после Кени, ти кажав) а Гигс, во толку мала конкуренција го примаат во куќа на славни на 37 години :) Па сега ти аргументирај ме....јас сепак мислам дека повеќе почит за служува Сколс...и ќе биде поНЕзаборавен (како и да се пишува)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас мислам дека најдобар играч во ПЛ бил Александар македонски, иако не играл, пошто јас сум македонец и за него ќе гласам!

Гигс е поим за Џерард! И повеќе има играно, и повеќе титули има, и помалку глупости има правено од Стиви така да ти напиша дебилен пост!

Кога ќе почнат противнички играчи да го величат Џерард како што тоа е за Гигс јави ми!
Немаш прочитано подебилен пост?
Е да... знаев дека не си ги препрочитуваш твоите...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

На топче му објаснував како треба да го кренеш нивото на соговорникот, за ти да не се спушташ на неговот......очигледно ми даваш брат деманд....онака, експресен.....браво:tapp:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Прво.....НЕ МОЖЕ да се стават во исти ранг...не бил подобар....бил БОГ за Ферги.....
Плус, да се навратиме на споредбата Џерард Гигс..

Јунајтед е ГОЛЕМ клуб во последните 20 години (не викам не) а пред тоа бил малку надпросечен клуб...со 5-6 титули и две звучни имиња...Денис Лов и Боби Чарлтон

Ливерпул, контиунирано е јак клуб и има повеќе "фаци" меѓу кои, Киган, Сунеш, Кени, Раш, Хансен, Барнс...што значи дека потешко можеш да се стекнеш со статус на легенда.....Џерард, покрај такви фаци...на 28 години е избран за втор играч во историја на ЛФЦ...(после Кени, ти кажав) а Гигс, во толку мала конкуренција го примаат во куќа на славни на 37 години :) Па сега ти аргументирај ме....јас сепак мислам дека повеќе почит за служува Сколс...и ќе биде поНЕзаборавен (како и да се пишува)
:icon_lol:

ДРБИЛИЗАМ БЕЗ КРАЈ
--- надополнето: 24 декември 2011 во 18:27 ---
Немаш прочитано подебилен пост?
Е да... знаев дека не си ги препрочитуваш твоите...
:facepalm:

A

apidrone

Гостин
Значи, Јунајтед сега е голем клуб, а порано не бил.. Според тоа, Ливерпул некогаш бил голем клуб, а сега е нешто над просечен, со 5-6 титули вкупно... И со едно звучно име, Стивен Џерард.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Значи, Јунајтед сега е голем клуб, а порано не бил.. Според тоа, Ливерпул некогаш бил голем клуб, а сега е нешто над просечен, со 5-6 титули вкупно... И со едно звучно име, Стивен Џерард.
Ливерпул најголем дел од титулите ги освои во периодот 1972-1990 година, пред тоа бил просечен клуб, а сега е подпросечен ако одиме по некоја идиотска логика!

Боже прости им, не знаат што зборуваат!

п.с. Се повлекувам од дискусијава, испод ниво ми е!

GGMU!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom