Колку те кошташе резервацијата?Лузерчиња едни, јас си резервирав место во рајот. Со саканата.
Џабе беше резервацијата. Бог ми кажа дека без мене рајот не би бил рај...Колку те кошташе резервацијата?
П.С. Се отепав викајќи Пиво, Пивооооо ти не реагираш
Откровение 22-16Во ред.
Второ прашање: демоните во пеколот и Бог се пријатели? На кого му служат демоните?
Prvoto sozdanie sto Bog go stvoril e angelot Denica koj se vozgordeal i sakal da mu go zeme mestoto na Bog i potoa Sveti Arhangel Mihail idi go turka od nebesata i go zazema mestoto na angelot denica koj so samiot pad e narecen Satanail ili Lucifer. Demonite ne se prijateli so Bog, tuku kako Bog saka tolku mu dava mok na niv ili potocno kazano nisto ne mozat da napravat dokolku Bog new mu dozvoli.
Има и неколку на форумовДали постојат атеисти што се од муслиманско потекло?
Еј брат јако е ова со тестот..Концептот на пеколот е сеуште во изработка... Јас мислам дека ќе има некаква телепортација - од круг у круг...
roller coaster is so demode...
Можно е и да прават некој просек и ти доделуваат круг. На пример имаш еден грев за 9-тиот, четири грева за 3-тиот и еден грев за првиот круг - просекот би му дошол негде 4ти круг...
Пробај се овде и спремај се адекватно за тоа што те чека...
Прегледај го приврзокот 38306
Ја одам во шестиот круг, ако има некој за таму нека каже да се организираме на време.
Мајко, мајко!!!
Јако!Концептот на пеколот е сеуште во изработка... Јас мислам дека ќе има некаква телепортација - од круг у круг...
roller coaster is so demode...
Можно е и да прават некој просек и ти доделуваат круг. На пример имаш еден грев за 9-тиот, четири грева за 3-тиот и еден грев за првиот круг - просекот би му дошол негде 4ти круг...
Пробај се овде и спремај се адекватно за тоа што те чека...
Колку пати си пробал бе а? ццц со шифри а?Јако!
Мене само во 1, 2 и 9 не ме сакаат
Ништо... далеку си од забавата...Еј брат јако е ова со тестот..
хаха ја идам у втори круг )))) замисли! ахахаххаххахахха
Јебеш... то ти је :-((((Ништо... далеку си од забавата...