X
xtazy
Гостин
во север денеска катастрофа е нетов... споро, ужас
Не смее да ги интересира. Има разлика... Тоа им е должноста.Они имаат само една должност да ги земат парите! Другото не ги многу интересира!
Нека ти треба некад недај боже сервисери да треба да ти доаѓаат дома тогаш ке видиш колку срциња се .Мојата сага со чекање на мајмуните неспособни сеуште продолжува.Еве 5 ден им идам по ред во салон чим ме видат одма ни едно ни друго со тажен тон ме прашуваат цитирам....Сеуште ли не дојдоа.Ова не е можно итн итн.Катастрофа.......Какви срцки се овие од Близу
минатиот месец од 16 до крај на месецот ми пуштија 50 мегабити интернет бидејќи почекав повеќе од нормално за приклучок, денес одам да платам сметка за прв пат, прашувам за кој датуми плаќам едно друго, како ме израдуваа, ми вика ова ти е за Декември, и јас таков а за Ноември што користев 15 дена, вика не знам, тука имаш само една сметка, нема ништо за тебе заведно за месец Ноември
Нека ти треба некад недај боже сервисери да треба да ти доаѓаат дома тогаш ке видиш колку срциња се .Мојата сага со чекање на мајмуните неспособни сеуште продолжува.Еве 5 ден им идам по ред во салон чим ме видат одма ни едно ни друго со тажен тон ме прашуваат цитирам....Сеуште ли не дојдоа.Ова не е можно итн итн.Катастрофа.......
Ааа за тоа си знам, си видов јас убави зезанции додека ми стават, во Чаир додека ја плаќав сметката пред мене сите се жалеа, еден дечко па нафуран на вработениот му вика ти мене ме лажеш не пишуваш ништи и му отиде позади шалтер да види дали стварно поднесува пријава за дефект...Нека ти треба некад недај боже сервисери да треба да ти доаѓаат дома тогаш ке видиш колку срциња се .Мојата сага со чекање на мајмуните неспособни сеуште продолжува.Еве 5 ден им идам по ред во салон чим ме видат одма ни едно ни друго со тажен тон ме прашуваат цитирам....Сеуште ли не дојдоа.Ова не е можно итн итн.Катастрофа.......
Од кај вас тоа споро и ужас дојде и кај нас..Само кај мене што беше споро за да на крај уопште нема...Нели обично треба цело време да трепка, т.е. да праќа и прима пакети - а сеа повремено и пократкотрајно ќе затрепка и ќе престане, thus leaving me without internet , среќа иам од кај овој над мене wirelessво север денеска катастрофа е нетов... споро, ужас
Same here...И јас сакав да видам што и какви коментари пишуваат таму кога се пријавува дефект.Кога видов за 5 дена пријавено 8 пати и преку салон и преку техничка па дечкото вика остај што пишав тука па сега еве да ти помогнам ке им пратам директно мејл па да видиме што како.Али не се надам на ништо добро со оглед дека пред мене имаше луѓе што се жалат многу одамна од мене така да додека дојде мојот ред ке се начекам.Го прашувам дечкото викам според кој систем работат сервисерите.Вика денес пријавуваш и утре го зимаат тој налог и идат на работа.Па добро ако сум пријавил на 17 овој месец досега ке требаше да дојдат.Остана без коментар типот.А пред мене имаше еден баксуз го барале на мобилен и тоа еднаш а овој за тоа време вика бев во wc и не сум слушнал ништоАаа за тоа си знам, си видов јас убави зезанции додека ми стават, во Чаир додека ја плаќав сметката пред мене сите се жалеа, еден дечко па нафуран на вработениот му вика ти мене ме лажеш не пишуваш ништи и му отиде позади шалтер да види дали стварно поднесува пријава за дефект...
јас па додека чекав таман доаѓам на ред и викам здраво, да си платам сметка во еден момент од страна ми улетува жена со сметка и пари, ги става пред мене и на Албански си продужуваат да муабетот и наплаќа сметка и ја онака си дремам си викам wtf, што е форава кај дојдов
си заминува жената и викам на таа вработената може ли сега да ми наплатите или треба уште некој преку ред да му дозволите, и ми вика аа па ти треба да се караш со нив, јас не сум задолжена за тоа
хахаха јебеш викам, дај да платам и да си бегам, еден систем бар можат да уметнат ко Телеком што си има со бројчиња, со секаква будала зар за гуша треба да се фаќаш дал си ти на ред, да се караш кој попрв да плати.....
Денес бев кај другар у тафталиџе 1, нема интернет, па има, па нема, па пак има, па пак нема, па пцуе, па не пцуе, па пак пцуе и така, забава за сите населби по се изглеа само во различни деновиОд кај вас тоа споро и ужас дојде и кај нас..Само кај мене што беше споро за да на крај уопште нема...Нели обично треба цело време да трепка, т.е. да праќа и прима пакети - а сеа повремено и пократкотрајно ќе затрепка и ќе престане, thus leaving me without internet , среќа иам од кај овој над мене wireless
Вчера немаше од кај 1 до сабајле до 11 мисламСе врати, 15мин само немаше
auuuuuuuuuuuuи ми вика аа па ти треба да се караш со нив, јас не сум задолжена за тоа
се среди сега малце, подобар е али не е тоа тоа... некои страни многу поспоро ми ги отвара и гледам дека и кај мене модемот поспоро трепка за разлика од порано... 3 дена ги барав на техничка поддршка од мобилен и тоа чекав и по 10 минути да се јават, не се јавија... а само што го продолживме договорот за уште 2 годиниОд кај вас тоа споро и ужас дојде и кај нас..Само кај мене што беше споро за да на крај уопште нема...Нели обично треба цело време да трепка, т.е. да праќа и прима пакети - а сеа повремено и пократкотрајно ќе затрепка и ќе престане, thus leaving me without internet , среќа иам од кај овој над мене wireless