Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WOW, Griffin! Какво забивање!
Овие Клиперси симпатичен тим да ти биле бе, само одбраната им е дупе....
HT: LA C 53 - 56 LA L
FT: LA C 108 - 101 LA L
Грифин ѕвер, над 30 коша мислам дека имаше. Цепелини имаше колку шо ти душа сакаш, а Грифин и Пол ќе се ко Меси и Чави во фудбал.![]()
Јас гарантирам, лани го имав истово, се изнагледав во HD.
Тоа чудо е 160 долари претплата, ама преку човек што знае човек што знае човек... е 10 евра
Другар пред некој ден го зема ова, ги гледаше овие пријателскиве натпревари, башка што ги имаш сите можни од сезонава, архивирани, HD.... мераци.
Ако си го видел клипчето погоре, објаснувањето, ќе знаеш што е како е.
Утре сум до Кавадарци по работа нешто, најверојатно до задутре, а до тогаш ќе уплатам за ова и ќе дознаам најточно, битно нема утка - загарантирано.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 01:56 ---
Само што си земав за мене NBA LEAGUE PASS!
Можам да гледам 4 утакмици ИСТОВРЕМЕНО (picture in picture).
Сликата е ГРОМ! Еве неколку сликички на тоа што го гледам во моментов (pre-season)
Сликиве се од РС, друго е кога ќе си гледаш во живо на 37" LCD преку HDMI во HD снимка!![]()

искрено како може да го признаат кошот и да судат лучна во напад.. Стварно не ми е јасно..@Марли
Да појаснам за куцањето на Реџи Еванс. Во право си, тоа е чист фаул во напад, Џералд Валас стоеше со двете нозе цврсто на паркетот надвор од кругот, но има едно непишано правило во НБА, без разлика на тоа дали се работи за предсезонски меч или меч од лигата, а тоа е дека се остава повеќе простор за атракција. Сакам да кажам дека на пример ако има фаул во напад, а имало атрактивен потег(забивање, тројка, положување, сеедно) не се свири намерно заради публиката или пак се признава кошот а се суди прекршок во напад. Исто важи и за чекорите кои се доста толерирани од страна на судиите. Како и да е мораа да го признаат кошот на Еванс, или да го признаат и притоа да биде досудена лична у напад.
Де бе... Се дешавало тоа. Не често али се случува така да признаат поени после фаул у напад ради атракција. Али конкретно за ситуацијава за која ние збориме е ствар на судиско убедување, и да биде признаен кошот и да биде досудена лична не е грешка.искрено како може да го признаат кошот и да судат лучна во напад.. Стварно не ми е јасно..
Пост играта му е се подобра и подобра, лани при крајот на сезоната покажа дека и шутот од поле му напредва, и мислам не би било тоа проблем.Блејк Грифин, да поработи на шутот уште малце и ќе биде најдобар играч во свет бе, ебате атлетата.
Клиперси трети? Уште малку и Блејк Грифин најдобар? Сешто.
, сеа за сеа знае да рипа и да забива Најбоље играч на денешницава...
солиден шутер, еве го тоа што го велам..За тие што ја гледаа знаат, за тие што не, "Кралот" влезе во серија со бунарите...Не е страшно, му се дешава на секој, но сепак ремет си е ремет.