NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Реџи Иванс потпиша со Клиперси, а Грег Оден е многу веројатно да ја пропушти цела сезона :facepalm:
Оден е пропала инвестиција на веков.. Дечкото 30 натпревари нема во континиум изиграно од колеџ.. Камо да го земеа дјурант кој растур ќе го правеа ..:facepalm:

... и како шо не можиш леброн да го споредуваш со коби, така и коби неможиш со џордан!

Зависи каква споредба сакаш да се обидеш да направиш.
Најреална споредба за играчи кои не се на иста возраст, е да им ги споредиш кариерите и достигнувањата, како и степенот на доминантност во своето време, еднаш кога ќе ги завршат кариерите.
Затоа можеби треба да почекаме Коби да ја заврши кариерата па да правиме споредба со Џордан, но едно сепак е јасно... јас не знам за друг кошаркаш што така доминирал како Џордан во својот врв (забелешка дека никогаш не сум го гледал Оскар Робертсон, ама играта тогаш била сосема поинаква). Ова признание инаку доаѓа од некој кој никогаш не навивал за Џордан ниту тимовите за кои играл (тимот всушност).

Во таа насока уште од сега комотно може да предвидиме дека ЛеКвин никогаш нема ни да им се приближи на легендите на НБА, човекот не е способен сам на своите раменици да го носи тимот -особина на било кој од легендите. Дали сум во право, тоа ќе покаже времето.

Има ли некој од тука што е заинтересиран за 10 евра (620 ден.) да има целосен пристап до СИТЕ значи СИТЕ NBA НАТПРЕВАРИ за сезонава 2011/2012 и тоа во HD снимка?

Вака некако изгледа програмот (на линкот има клипче)
http://ilp.nba.com/nbalp/demo.jsp

Уште не ги знам сите информации, вечерва ќе ги дознаам, па ќе ви пренесам. Јас зимам 100% :)
За тие 10 евра добивате USER и PASS (вие бирате како да гласат) и се логирате на програмов.

Ќе допишам подоцна што и како.

доста е тупење со коби и леброн, малку забава сега :)

tumblr_lwejbjZFE51qi0ij1o1_400.jpg

tumblr_lwgd5vy2OH1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lwgd6pXnLQ1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lwi75sn50T1qi0ij1o1_400.jpg

tumblr_lweifvIIog1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lwekmoEj2T1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lw9ggvL41O1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lw7qgavGqG1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lwcyucrVaY1qi0ij1o1_500.jpg

tumblr_lw56tmhqnV1qi0ij1o1_500.jpg

Има ли некој од тука што е заинтересиран за 10 евра (620 ден.) да има целосен пристап до СИТЕ значи СИТЕ NBA НАТПРЕВАРИ за сезонава 2011/2012 и тоа во HD снимка?

Вака некако изгледа програмот (на линкот има клипче)
http://ilp.nba.com/nbalp/demo.jsp

Уште не ги знам сите информации, вечерва ќе ги дознаам, па ќе ви пренесам. Јас зимам 100% :)
За тие 10 евра добивате USER и PASS (вие бирате како да гласат) и се логирате на програмов.

Ќе допишам подоцна што и како.
Некако ми звучи ова too good to be true...
Ајде штом дознаеш дај инфо

Некако ми звучи ова too good to be true...
Ајде штом дознаеш дај инфо

Јас гарантирам, лани го имав истово, се изнагледав во HD.
Тоа чудо е 160 долари претплата, ама преку човек што знае човек што знае човек... е 10 евра :)
Другар пред некој ден го зема ова, ги гледаше овие пријателскиве натпревари, башка што ги имаш сите можни од сезонава, архивирани, HD.... мераци.
Ако си го видел клипчето погоре, објаснувањето, ќе знаеш што е како е.

Утре сум до Кавадарци по работа нешто, најверојатно до задутре, а до тогаш ќе уплатам за ова и ќе дознаам најточно, битно нема утка - загарантирано.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 01:56 ---
Само што си земав за мене NBA LEAGUE PASS!
Можам да гледам 4 утакмици ИСТОВРЕМЕНО (picture in picture).

Сликата е ГРОМ! Еве неколку сликички на тоа што го гледам во моментов (pre-season) :)
Сликиве се од РС, друго е кога ќе си гледаш во живо на 37" LCD преку HDMI во HD снимка! :)

i0nIPCuz8elou.png

iumSyZ42pAJHE.jpg

ibm1IftccL7Nvw.jpg

Мајами - Орландо е плејоф средба???

Технички, провоцирање, палење на публика...

WOW, Griffin! Какво забивање! :)

Овие Клиперси симпатичен тим да ти биле бе, само одбраната им е дупе....
HT: LA C 53 - 56 LA L

FT: LA C 108 - 101 LA L

Грифин ѕвер, над 30 коша мислам дека имаше. Цепелини имаше колку шо ти душа сакаш, а Грифин и Пол ќе се ко Меси и Чави во фудбал. (y)

Научил нешто овој Грифин бе, лани какво муле беше топка не знаеше да тапне, сеа го глеам финта шут, знае и центарски да изигра, браво браво.
Иначе клипон што го постираше погоре Блејк Грифин 32 кога оној Реџи Еванс му праи постер на Гералд Волис(Валас, како и да е), да фатиш на судијата и еден шлајм у фаца да му откачиш. Па се поништува ли такво куцање бе ццц, и овие судииве од НБА станале ко европскине, све свират.

Блејк Грифин, да поработи на шутот уште малце и ќе биде најдобар играч во свет бе, ебате атлетата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom