- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.647
- Поени од реакции
- 10.415
дај не ја тупете темата со глупости си имате тема за лејкерс и мајами
нба има над 500 играчи, а не двајца
нба има над 500 играчи, а не двајца
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
он (Коби) не може да направи бунари така, because he CHOKES, во такви утакмици и неможе ни да шутне
![]()
Се е во ред да навијаш за некој а друг да не сакаш да го видиш... ама задржи се малку на планетава Земја. Реалноста е дека Коби до сега решил поише утакмици одколку што тебе изгледа ти е бројката на IQ-то... Само да не се израдуваш пребрзо, Коби е Коби ама бројката на buzzer beater-и сепак му е двоцифрена!
А инаку за choker отвори речник и таму ќе најдеш слика од ЛеКвин Џејмс.
![]()
на тебе излгеда IQ ти е толку колку што коби има трипл дабл у кариерата. и веќе не ми враќајте, нема ни јас да ви враќам..ајт
Па уште и без да ја повлечеш глупоста, чим веќе не се извинуваш!
То бе мајстореЕве мое мислење како ќе излези сезоната
1. Heat
2. Bulls
3. Knicks
4. Celtics
5. Magic
6. Pacers
7. Hawks
8. Sixers
9. Nets
10. Wizards
11. Bucks
12. Cavs
13. Pistons
14. Raptors
15. Bobcats
1. OKC
2. Clippers
3. Mavs
4. Lakers
5. Grizzlies
6. Spurs
7. Blazers
8. Jazz
9. Nuggets
10. Wolves
11. Warriors
12. Suns
13. Hornets
14. Kings
15. Rockets
MVP - Durant
Finals MVP - James
Scoring leader - Durant
Rookie of the year - Irving/Rubio
Most improved - Favors/Harden
6th man - Odom/Terry/Crawford/Young/Jimmer/Mo Williams
Coach of the year - Vinny del Negro/Adelman
Defensive player of the year - Howard

Уште фалеше курови да измеревте
Ај ко сте толку јаки, на којмуе поголем, на ЛеБрон или Коби, а?
E да бе, Коби се гушел во финиш, лупаш лапсус на годината без конкуренција, и сакаш тек така да те оставиме...Па уште и без да ја повлечеш глупоста, чим веќе не се извинуваш!
Со оваков набиен распоред секако очекувам тимовите како Бостон, ЛА, Далас... да ја танкираат регуларната сезона со единствена цел да одбегнат повреди, без разлика на местото на кое ќе влезат во плејофот. А дури и во тој контекст типовите од видот Clips 2ро на запад и NY 3то на исток се во најмала рака... храбри. Истокот колку да е послаба конкуренцијата, NY се далеку од врвот со никаква клупа. Клипси колку и да изгледаат добро сега, во плејоф нема да гледаме ни одблиску толку егзибиции кога дефанзивните стратези ќе си го направат своето...Еве мое мислење како ќе излези сезоната
1. Heat
2. Bulls
3. Knicks
4. Celtics
5. Magic
6. Pacers
7. Hawks
8. Sixers
9. Nets
10. Wizards
11. Bucks
12. Cavs
13. Pistons
14. Raptors
15. Bobcats
1. OKC
2. Clippers
3. Mavs
4. Lakers
5. Grizzlies
6. Spurs
7. Blazers
8. Jazz
9. Nuggets
10. Wolves
11. Warriors
12. Suns
13. Hornets
14. Kings
15. Rockets
MVP - Durant
Finals MVP - James
Scoring leader - Durant
Rookie of the year - Irving/Rubio
Most improved - Favors/Harden
6th man - Odom/Terry/Crawford/Young/Jimmer/Mo Williams
Coach of the year - Vinny del Negro/Adelman
Defensive player of the year - Howard
И сега ја да задржам критериом?Aj, и ти не заебавај... задржи критериум до некаде барем.
Можеме сите да навиваме за различни тимови, и еве како пример, можам јас лично најмногу да ги мразам Бостон... ама никогаш нема само за инат да лупнам дека Реј Ален на пример, не го бива и дека се гуши во финиш на натревар. За Коби да го кажеш тоа е тек уште поглупаво за било кој што ја следи НБА во последниве 15тина години... па момакот барем 10-тина години по ред го бираат за напосакуван играч кога се решава утакмицата.
А и што да мериме и да споредуваме кога едниот има СЕ а другиот нема НИШТО?
![]()
Еве мое мислење како ќе излези сезоната
...
верувај ја ако сакам можам до утре сабаље да ти враќам и да ја напнувам, ама имам си поважни работи и уште еднаш ќе кажам. ти како шо гледам не си разбрал поентата на оваа расправија. секоја чест за прстените на коби ама ние не думаме за тоа тука. ние думаме за моменталната состојба меѓу коби и леброн. а тоа е дека леброн (како шо беше кажал некој) е светлосни години пред коби моментално. сега ќе речете дека се вадам или шо ти знам. ама те последната сезона, оти коби не можеше да мрдне против мајами во регуларниот дел а џејмс ги потопи лејкерси, оти коби беше збришан од далас ?? нели коби беше најдобар...хехе
Не знам каква кошарка си гледал ти во последниве две децении, ама НБА изгледа не си гледал чим успеа да го напишеш ова погоре.он (Коби) не може да направи бунари така, because he CHOKES, во такви утакмици и неможе ни да шутне