Ммм,Mexx...Моментално користам повеќе парфеми, немам некој стриктно одреден кој ќе го користам цело време. Еве топ 3 моментално што ми се:
Овие погоре ги користам наизменично али овој Лакоста во срце ми лежи и дефинитивно ми останува број еден ол тајм фејворит.
Еве ги и моите два кои ги користам во моментов
kako izmeri ziti se kolku dolgo trae mirizbata na parfemite,ili mozi merese so tajmer kolku dolgo trae toj bondage...Ај да не речете дека се фалам ама еве ќе дадам и примери за оние што мислат дека се што е скапо е квалитетно!
Сум користел секакви парфеми....од стр8 до hugo boss... моментално користам глечер,спирит(од антонио бандерас),стр8 и bondage extreme...
И пазете....додека не го купи случајно татко ми овој последниов bondage extreme за смешна сума од 250 денари...јас до тогаш демек само "јаки" парфеми користев...
Сите шо сум ги користел до сега ширеле мирис во околината до првите 1h-1.30мин...а овој extrem-ов не можам да поверувам колку добро мириса и колку долго трае....за 250 денари јас се осеќам прубаво со овој мирис и плус трае околу 6-7 саати!
И да ви кажам сега тотално сум во дилема...која била поентата да фрлам толку пари за парфеми а имале само кратко траен ефект!?
Ок ако сакаш да ми кажеш дека hugo boss i lacoste не се марки...тогаш јас незнам шо да ти речам!kako izmeri ziti se kolku dolgo trae mirizbata na parfemite,ili mozi merese so tajmer kolku dolgo trae toj bondage...
str8 i slicnite na nego parfemi,tie ne se od prva klasa za to i nemaat dolgotraen miris...
za boldiranoto poenta nema,ednostavno kupi nesto kvalitetno