Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Не купувам парфеми такви глупости неам потреба од тоа,ако ми дадат ок.:smir:

Имам пума за посебни прилики, и STR8 за секојдневна употреба. Ама сите ми го фалат STR8-от па затоа повеќе го користам :toe:

Од денес и ваков:
2gvr2xh.jpg

А ми дадоа и поклон4е.:pipi:

Mногу сакам парфеми,само штета што неможам да си дозволам да давам по 3-4000 ден за парфем,посебно затоа што брзо ги трошам.
Најскап парфем ми е Dolce&Gabbana Light Blue и тоа на поклон го добив:)
Добар е,ама не ми е којзнае што,имала сум и подобри:):)
Mногу одамна имав еден парфем незнам точно како се викаше,Lilly Prum,или така нешто,да не слушнал некој каде можам да го најдам?

Антонио Бандерас Медитерано...Видов дека го користи еден мој пријател па го купив и јас..

Користам стр8 ...Арен е шо знам има и поубави.

STR8. Oти е од поефтините.

Ај да не речете дека се фалам ама еве ќе дадам и примери за оние што мислат дека се што е скапо е квалитетно!

Сум користел секакви парфеми....од стр8 до hugo boss... моментално користам глечер,спирит(од антонио бандерас),стр8 и bondage extreme...

И пазете....додека не го купи случајно татко ми овој последниов bondage extreme за смешна сума од 250 денари...јас до тогаш демек само "јаки" парфеми користев...

Сите шо сум ги користел до сега ширеле мирис во околината до првите 1h-1.30мин...а овој extrem-ов не можам да поверувам колку добро мириса и колку долго трае....за 250 денари јас се осеќам прубаво со овој мирис и плус трае околу 6-7 саати!

И да ви кажам сега тотално сум во дилема...која била поентата да фрлам толку пари за парфеми а имале само кратко траен ефект!?

Ај плиз,некој да ми препорача многу нежен парфем,што не е нападен а сепак да мириса убаво...
Проблем ми се парфемите,осетлива сум на мириси,ми се лошиод нив а без парфемче не бива нели?
Додека го тестирам во продавница ми се свига и се убаво,а после дома мислам нападен ми е и јак и така само ги собирам и не ги употребувам...:jaj:
Ако има некоја девојка ваков проблем,совет и препорака:smir:
Денес си купив ESPIRIT celebration,мхаа...
Многу убаво мириса и ептен сум задоволна,кој сака нешто нежно и убаво го препорачувам,да го проба:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom