Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да не се лажеме..... разликата помегу Керол и Ибрахимович е огромна и по конституција и по начинот на игра!
Не ти ги знам годините....... КЕРОЛ = ОЛИВЕР БИРОФ

Неможе да се очекува од Керол да ја земе топката и да дрибла низ одбрана...... од него треба да се очекува кога ке ја земе топката да за сврти и даде гол, или пак воопшто да не се врти!:pos:
Комплетно те разбирам и се согласувам со компарацијата...него...сакав да кажам....сепак Керол е поблиску до до ибра, до дрогба....во градба...него до меси :) реков само дека според мене...и тоа што го гледам...мислам дека треба да работи на фитнесот зошто му е :гомце:

п.с. 22 имам....и ја сфатив споредбата :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
казната не е во сила, има 2 недели право на жалба, ако се жали ќе биде разгледана жалбата и повторно одлука. тогашната евентуална одлука ќе стапи на сила од наредниот натпревар. сега за сега сеуште може да игра. ако ништо друго ќе се чека да измине периодот за жалба
затоа и реков евентуално да не му биде намалена ... знаејќи дека суарез има цврсти докази дека не е расист неговите баба и дедо биле црнци , знаејќи дека никој друг освен евра нема сведок и тоа дека одлуката е донесена без сослушување на суарез е голем срам за фа.
е сеа за да немаат уште поголем срам казната ќе ја намалат највеќе на 5 меча иако истата треба да биде скроз поништена али тоа ќе биде голем удар за англиската фудбалска асоцијација и членовите во неа кој очигледно се луѓе кој парата им е пред правдата

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Комплетно те разбирам и се согласувам со компарацијата...него...сакав да кажам....сепак Керол е поблиску до до ибра, до дрогба....во градба...него до меси :) реков само дека според мене...и тоа што го гледам...мислам дека треба да работи на фитнесот зошто му е :гомце:

п.с. 22 имам....и ја сфатив споредбата :)
Па добро си го фатил барем неговото пензионирање!:D

Инаку да... точна е констатацијата дека фитнесот му е слаб, но неможе да се очекува од него да биде тој невиот Меси!
Неможе да се очекува да ора низ теренот, нему местото му е во 16-те метри и тоа треба да биде максимумот на неговата територија ..... се друго е претерана желба да играчот кој го плативме 35мил фунти да може да лета!:гик:

S

Stivie G

Гостин
Овие Виган страшно ги мразам упм, нека отпаднат веќе еднаш, секоја сезона кога и да играме против нив гинат по теренот, мора бодови да ни земат :mad:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Добро бе пичка му материна сите голмани коа играат против нас играат ко да им е последна утакмица :mad:
Многу повеќе беше до лошиот шут на Адам отколку до добра интервенција на голманот. Продолжуваме со нашата никаква реализација против послаби тимови

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
до кога ќе ја свириме истава песна бе алооо 20 години веќе и нека се изгуби веќе еднаш тој кајт сезонава е бетер од бабами кога игра

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
уште сме декември, а го губиме чекорот дури и за 4-то место.
ебате сезоната!

како и да е, досега најмалку примени голови (најдобра одбрана), 17 стативи и 5ти промашен пенал.

простор за фрустрации колку сакаш!

мислам дека продобро ќе биде да престанам да мислам на висок пласман, да си ја догледам сезоната на раат, па каде сме на крај - таму сме.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.957
As you wish, your majesty :)
Пред тоа по еден шамар за сите. Онака од се срце, со мерак
П.С наместо да учам овие ги гледав па затоа и останав толку касно сега да доучам. За 6 саати полагам. Фино ме споебаа момциве. Секоја им чест. Барем да победеа.......

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пред тоа по еден шамар за сите. Онака од се срце, со мерак
П.С наместо да учам овие ги гледав па затоа и останав толку касно сега да доучам. За 6 саати полагам. Фино ме споебаа момциве. Секоја им чест. Барем да победеа.......
Ајде бе па ти, сега почна....па за една утакмица...јас од нервоза не сум спиел.....и не за џабе ти викам, елај си ск....полесно ќе ти е :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Колку ли само ни фали Капетанот :(

Колку ли само ни фали оној АМЦ... играч кој ке го спои нападот со средината.... играч кој ке ја нагази топката.... играч кој требаше да има минимум 5 голови надвор од 16 метри!

Но сепак.... не губам надеж..... се што ни треба е тука (со некои си мали ситни забелешки) работата е шо играме против тимови кои мислат дека од утре почнува АПОКАЛИПСАТА!

Ал Хабси бре..... кој е тај бре!

Али еј..... коа ке размислеш подорбо ние и се ПОДОБРИВМЕ на оваа утакмица, НИТУ ЕДНАШ не ја погодивме стативата!:vozbud:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.957
Ајде бе па ти, сега почна....па за една утакмица...јас од нервоза не сум спиел.....и не за џабе ти викам, елај си ск....полесно ќе ти е :)
Не...........јас сам ќе си гледам утакмици. Инаку можи некој и да фрлам низ прозор ако ме изнервираат овие :) Понеделник ќе победиме? Да знам дали да гледам.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Адам тапа со Виган .. Стварно не знам како можеше он да го шутира пеналот коа се гледаше дека цела утакмица му беше промашен ден! Џонсон па и тој .. толку добри утакмици изигра вчера ништо :/ Даунинг едно време се изгуби .. па му текна у 2ро од 70 мин натаму да почне да игра фудбал ..
Енрике и Шкртел (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom