Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

• Креатор на темата Креатор на темата Morbidnio
  • Време на започнување Време на започнување
конечно :)
The Hobbit Finally Begins Filming, Peter Jackson Posts Pictures to Prove It
199863_10150166928351558_141884481557_8642921_2983339_n.jpg

198155_10150167385606558_141884481557_8646378_4387847_n.jpg
Со нетрпение го чекам филмов, спектакл ќе биде!. Ех кога ќе ми текне времињата кога едвај чекав да одам во кино да го гледам Госадар на Прстените, истата возбуда ќе биде и за Хобит :vozbud:!

Мислам дека треба да се отвори нова тема за овој филм бидејќи во следните две години ќе излезат две нови продолженија и ќе биде еден од моите омилени.Во меѓувреме излезе и нов трејлер.

Да, рано денес излезе трејлеров. Пред некој ден имаше прилично рашираена шпекулација за повторно одложување на излегувањето на филмов, но за среќа демантирано е бргу (и во трејлерот).
Hobit е еден од оние филмови кои за да бидат снимени, треба да поминат низ неверојатни проблеми. Неговото снимање се одложуваше мал милон пати, од икс причини.
(ова веќе го имам постувано некаде на форумов):
-кликни да зголемиш-
hobbit2.jpg

Филмов ќе биде топ. Штом излезе кај нас во кината прв ќе се нацртам таму на премиерата. Ќе лапне доста пари од гледаност филмчево. :) А ако не и некоја награда.

WOOOOOOT :D
едвај чекам, изгледа многу занимливо, плус питер џексон направи магија со триологијата, гледам и песните во хобитот ќе се пејат. тоа ми фалеше во ЛОТР.

Ахх рано го објавија трејлерот сега неможам да чекам :vozbud: Прва ќе се нацртам на премиерата во декември

Се надевам и кај нас ќе ја има премиерата во кино на 3Д бидејќи во новиот трговски во карпош(дај боже до тогаш да се изгради,рекоа до септември 2012 ќе биде готов)рекоа дека ќе има повеќе кино од кое едно големо со 3Д ќе биде.Ќе биде јако :D

Филмов ќе биде топ. Штом излезе кај нас во кината прв ќе се нацртам таму на премиерата. Ќе лапне доста пари од гледаност филмчево. :) А ако не и некоја награда.
Во МК ќе го гледаш?

Јас еве уште сега си знам дека купувам билет за странство (со wizzari и ryanair има за џабе) и во асална, на ниво 3D кино сала некаде во Европа го гледам ко што трeба да се види. Впрочем исто ко што направив со Аватар, самошто Хобитот ќе биде светлосни години пред Аватар (приказна, ефекти, музика, актори и све остало...) :cool:

П.С. Изгледајте го целото клипче, пошто следува ГОООЛЕМО изненадување на самиот крај!!! :vozbud:

Во МК ќе го гледаш?

Јас еве уште сега си знам дека купувам билет за странство (со wizzari и ryanair има за џабе) и во асална, на ниво 3D кино сала некаде во Европа го гледам ко што трeба да се види. Впрочем исто ко што направив со Аватар, самошто Хобитот ќе биде светлосни години пред Аватар (приказна, ефекти, музика, актори и све остало...) :cool:

П.С. Изгледајте го целото клипче, пошто следува ГОООЛЕМО изненадување на самиот крај!!! :vozbud:

Им се чудев на луѓе зашто се равнодушни према Аватар а јас бев одушевен (го гледав два пати во кино на 3Д) се додека не го изгледав дома на пц и ми стана јасно, врска немаат еден со друг во однос на атмосферата што ја доживуваш.

Не знам каде има најдобро 3Д кино во близина ама стварно вреди да се отиде ем на шетање ем во кино :).

Во МК ќе го гледаш?

Па ако го пуштаат во Керфур кога ќе се направи ќе го гледам таму, ако не тогаш ќе си го спуштам во Фул ХД и ќе го гледам дома на телевизор. За еден филм да одам во странство не се исплати.

Па ако го пуштаат во Керфур кога ќе се направи ќе го гледам таму, ако не тогаш ќе си го спуштам во Фул ХД и ќе го гледам дома на телевизор. За еден филм да одам во странство не се исплати.
Нормално се зависи од тоа: колкав Толкен/Џексон фан си, колкава ти е желбата како и џебот. Мал еуротрип со друштво/девојка + Хобитот во 3Д за мене искрено се исплати и те како (ако во млади години човек не шетне, кога? :P)

But each to his own... ;)
--- надополнето: 21 декември 2011 во 18:26 ---
Им се чудев на луѓе зашто се равнодушни према Аватар а јас бев одушевен (го гледав два пати во кино на 3Д) се додека не го изгледав дома на пц и ми стана јасно, врска немаат еден со друг во однос на атмосферата што ја доживуваш.

Не знам каде има најдобро 3Д кино во близина ама стварно вреди да се отиде ем на шетање ем во кино :).
Уште ги паметам фотографиите на плакарот на војничето во Аватар, кои исто така беа 3Д!
3Д фотки во 3Д филм, :eek: е тоа со 17 инчен лаптоп не се постигнува... ниту го може тоа Рамстор со неговото изгребани платно и лента... :sick:

П.С. Од комшиите, најверојатно БГ и ГР би го купиле во 3Д Хобитот, без притоа да го синхронизираат!!! Солун, Софија и евентуално Белград по мене би биле најефтина варијанта, затоа што за Лондон (ако одиш преку визаир) ти треба сепак виза а времето ептен килаво е кај енглезите... ;)

Нормално се зависи од тоа: колкав Толкен/Џексон фан си, колкава ти е желбата како и џебот. Мал еуротрип со друштво/девојка + Хобитот во 3Д за мене искрено се исплати и те како (ако во млади години човек не шетне, кога? :P)

But each to his own... ;)
--- надополнето: 21 декември 2011 во 18:26 ---

Уште ги паметам фотографиите на плакарот на војничето во Аватар, кои исто така беа 3Д!
3Д фотки во 3Д филм, :eek: е тоа со 17 инчен лаптоп не се постигнува... ниту го може тоа Рамстор со неговото изгребани платно и лента... :sick:

П.С. Од комшиите, најверојатно БГ и ГР би го купиле во 3Д Хобитот, без притоа да го синхронизираат!!! Солун, Софија и евентуално Белград по мене би биле најефтина варијанта, затоа што за Лондон (ако одиш преку визаир) ти треба сепак виза а времето ептен килаво е кај енглезите... ;)
Би требало да го има и кај нас бидејќи ќе го отворав трговскиот со 3д киното и ќе мора да го земат филмот инаку за џабе ќе им биде киното.Ако не земам и го разнесувам.Мора да го има кај нас,не се секирај поефтино ќе поминеш :D

Можете да стопирате негде 1:59 - 2:00 и да ги видите троловите (од појас надолу) што ќе ги заробат.

Што? На никој не му е битно ова?
--- надополнето: 22 декември 2011 во 14:41 ---
П.С. Изгледајте го целото клипче, пошто следува ГОООЛЕМО изненадување на самиот крај!!!
Зашто поајвата на Саруман би била ГОООЛЕМО изненадување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom