Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментот "For Frodo!!!", секое гледање ми прави чилс. Мислам дека филмов заедно со уште неколку легендарни, никогаш нема да престанам да го гледам.
Не знам колку е нов филмов, али ја го глеав пред едно пола година. Не е лош. Малку потсеќа на Village и The Wicker Man.Шон Бин конечно во голема улога. И не случајно пишам во оваа тема.
Боромир е вратен од мртвите.
Сериозно, гледајте го трејлеров за новиот филм во кој главна улога е Шон Бин. Потполно ист налик на Боромир. Гледајте го трејлеров обавезно, јас одвај чекам филмов да излезе на добра снимка.
И највисоко оценетиот коментар за видеото - FOR GONDOR!
:pos2:
Ако толку пати си го гледал, се надевам си ги гледал и продолжените верзии.Остај то, секогаш кога и да гледам видеа од филмов на јутуб на "Rohirim Charge" и говорон на Тиоден солзи ми навирет на очи.
Ride now, Ride, for Ruins and Worlds Ending ! ! ! Death ! ! ! Death ! ! !
Гледам пред некој ден видеа од филмов и си мислам да имаше некој метод да бришет дел од меморијата во мозокот, филмов да ми го избришет да можам пак прв пат да го гледам. Досега секој дел 10тина пати го имам гледано, секој пат е јако, ама како првиот пат никогаш нема да бидит.![]()
Стварно, сега гледам. Реализација 11 јуни. Мислев дека е нов затоа што на насловна на имдб го имаше пред три дена, па сум се помешал. Ќе го гледам обавезно. А инаку, надвор од темава, си го гледал Pan's Labyrinth? На Гилермо дел Торо?Не знам колку е нов филмов, али ја го глеав пред едно пола година. Не е лош. Малку потсеќа на Village и The Wicker Man.
Де бре, ја мислам дека барем 80% од луѓево што доаѓаат на ваков подфорум го имаат гледано.Стварно, сега гледам. Реализација 11 јуни. Мислев дека е нов затоа што на насловна на имдб го имаше пред три дена, па сум се помешал. Ќе го гледам обавезно. А инаку, надвор од темава, си го гледал Pan's Labyrinth? На Гилермо дел Торо?
Не знам колку е нов филмов, али ја го глеав пред едно пола година. Не е лош. Малку потсеќа на Village и The Wicker Man.
--- надополнето ---
Ако толку пати си го гледал, се надевам си ги гледал и продолжените верзии.
Ова многу зависи и од тоа која верзија ја имаш од книгите. Во мојата (српска) верзија на Хобит, орците се наречени бауци.дечки едно прашање, сега се збунив кога ги читав книгите хобитот и ЛОТР, во хобитот во битката на петте армии се борат против гоблини, а во лотр се спомнуваат орки наместо гоблини, како е правилно ?? орка или гоблин ?