How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Првата работа која ја прават оние кои немаат аргументи, е поправање на граматика и цитирање. А Џесика па една компетентност што ја има...
Не ни се потребни аргументи за воа,туку кој и како го сфаќа.
Доколку тоа што Робин спиела со рандом маж за тебе ја прави курва, неможам да ти помогнам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Па со оглед на тоа што не земаше пари, во право си хаха :) Аман, многу напнавте, серијава е за смеење, не за вакви сериозни дискусии. Ако на некој не му се свиѓа, слободно нека не ја гледа и нека не остави нам што сакаме да ја глеаме на раат.

M

Mario Gómez

Гостин
Не знам зошто му се фрливте на човекот, само мислење си даде. И мене Робин ми е најслаба алка од целиот тим. Сите ме насмеале освен Робин. Она е добра личност (ликот), ама на моменти ми иде да и ја треснам една. Лигава ми е, на моменти чак и површна, не дај Боже да има некоја која е поубава од неа во кафичот одма коментира и сака да се истакне.
Кога би бирала кој највеќе ме нервира - тоа е дефинитивно Робин. Маршал ми е убедливо најдобар лик, како личност, има чиста душа човечето, просто го обожавам! Тед и Барни си се посебни на свој начин. Посебно Барни, тешка дијалја е...Лили е смешки невидени. Има и Робин по некој светол момент, но тоа се ретки моменти. Иако, признавам дека супер пар ми се со Барни и навивам за нив двајца!
Се согласувам со се што кажа, и мене Маршал ми е најокеј лик од сите... некогаш ми е жал за него кога праат муабет кој со колку девојки спиел и некогаш ќе ме насмее со некоја akward случка од неговото детство. Барни е смешен но некако далеку од нашево општество... затоа и повеќето сметаат дека Робин е курва... и ја чат пат си го помислувам тоа... посебно по naked man епизодата. :D

И како се става спојлер нека каже некој?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Се согласувам со се што кажа, и мене Маршал ми е најокеј лик од сите... некогаш ми е жал за него кога праат муабет кој со колку девојки спиел и некогаш ќе ме насмее со некоја akward случка од неговото детство. Барни е смешен но некако далеку од нашево општество... затоа и повеќето сметаат дека Робин е курва... и ја чат пат си го помислувам тоа... посебно по naked man епизодата. :D

И како се става спојлер нека каже некој?
Исто како што ситуациите со Барни се чудни за нашето општество, така и со Робин.

На почетокот SPOILER во ваквa [ ] заграда. На крајот /SPOILER во исто таква заграда.

:D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Не ни се потребни аргументи за воа,туку кој и како го сфаќа.
Доколку тоа што Робин спиела со рандом маж за тебе ја прави курва, неможам да ти помогнам.
Не ми треба помош бе море!!
Ај на ПП.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Книгата беше моментот на цела епизода!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од