- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.832
- Поени од реакции
- 40.290
Добро бе си кажа свое мислење...или несмее да има различно мислење од твоето? И да не ме сватиш погрешно, не го делам мислењето со него...Да фак? Од кај па воа сеа испадна?
Добро бе си кажа свое мислење...или несмее да има различно мислење од твоето? И да не ме сватиш погрешно, не го делам мислењето со него...Да фак? Од кај па воа сеа испадна?
КОј рече дека не смее? нека каже зошто така мисли, иначе Робин е баш спротивно од тоа, али ај нвмДобро бе си кажа свое мислење...или несмее да има различно мислење од твоето? И да не ме сватиш погрешно, не го делам мислењето со него...
Како бе спротивно другар ? Со пола екипа се има ебено,не сака деца(што мразам кај жена),не знае што сака де со еден се ебе де со друг,на моменти како машко се однесува............КОј рече дека не смее? нека каже зошто така мисли, иначе Робин е баш спротивно од тоа, али ај нвм
Хахаха, смешки читам.Лили е лигава и тоа е факт. A, Робин баш тоа што несака да има деца и како машко што се однесува ја прави да не биде оросписки настроена туку поинаква од другите, има нешто лошо во тоа?. Со пола екипа се има ебено? Што е тоа чудно шо одела со Барни и Тед и уште неколку дечковци што имала? Тоа ја прави курва? Ти или имаш примитивно сфаќање или не ја гледаш убаво серијата.Како бе спротивно другар ? Со пола екипа се има ебено,не сака деца(што мразам кај жена),не знае што сака де со еден се ебе де со друг,на моменти како машко се однесува............
Значи не викам јас дека глумицата не е симпатична,ликот Робин ми е антипатичен на моменти и ороспииски настроен на повеќе моменти,тоа си е мое мислење така ја перцепирам јас.
А и не ми е толку за робин колку што се спомна дека Лили била ваква онаква,па ако е некој од тие две полигав,и што и да е ПО во негативна конотација тоа е робин.
Да.Хахаха, смешки читам.Лили е лигава и тоа е факт. A, Робин баш тоа што несака да има деца и како машко што се однесува ја прави да не биде оросписки настроена туку поинаква од другите, има нешто лошо во тоа?. Со пола екипа се има ебено? Што е тоа чудно шо одела со Барни и Тед и уште неколку дечковци што имала? Тоа ја прави курва? Ти или имаш примитивно сфаќање или не ја гледаш убаво серијата.
Тоа си е твое мислење да, иако е грешно, сепак си е твое.
Ако те заболе не коментирај, не се нервирај полека.Да.
И ај доста не ме умарај со робин ме заболе таквото за неа. Најнесмешна е од цела серија,а ти гледам многу напредно сфаќање имаш ако женска ти е/била порн стар во друштво и ако сите и ја правеле реденката и тебе не ти сметало тоа е твој проблем бе баце,некој од нас си сакаме чисто.
The naked man?Хахаха, смешки читам.Лили е лигава и тоа е факт. A, Робин баш тоа што несака да има деца и како машко што се однесува ја прави да не биде оросписки настроена туку поинаква од другите, има нешто лошо во тоа?. Со пола екипа се има ебено? Што е тоа чудно шо одела со Барни и Тед и уште неколку дечковци што имала? Тоа ја прави курва? Ти или имаш примитивно сфаќање или не ја гледаш убаво серијата.
Тоа си е твое мислење да, иако е грешно, сепак си е твое.
"It's not a space shuttle launch, its sex" шо би рекла Џесика од Американска пита, ама тешко кој да разбере.The naked man?
Првата работа која ја прават оние кои немаат аргументи, е поправање на граматика и цитирање. А Џесика па една компетентност што ја има..."It's not a space shuttle launch, its sex" шо би рекла Џесика од Американска пита, ама тешко кој да разбере.
2 Јануари ипак.. последен пат ко видов 9ти беше. Мениле.Кога излегува нова епизода?