How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
40.290
Да фак? Од кај па воа сеа испадна?
Добро бе си кажа свое мислење...или несмее да има различно мислење од твоето? И да не ме сватиш погрешно, не го делам мислењето со него...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Добро бе си кажа свое мислење...или несмее да има различно мислење од твоето? И да не ме сватиш погрешно, не го делам мислењето со него...
КОј рече дека не смее? нека каже зошто така мисли, иначе Робин е баш спротивно од тоа, али ај нвм

P

PewDiePie

Гостин
КОј рече дека не смее? нека каже зошто така мисли, иначе Робин е баш спротивно од тоа, али ај нвм
Како бе спротивно другар ? Со пола екипа се има ебено,не сака деца(што мразам кај жена),не знае што сака де со еден се ебе де со друг,на моменти како машко се однесува............

Значи не викам јас дека глумицата не е симпатична,ликот Робин ми е антипатичен на моменти и ороспииски настроен на повеќе моменти,тоа си е мое мислење така ја перцепирам јас.

А и не ми е толку за робин колку што се спомна дека Лили била ваква онаква,па ако е некој од тие две полигав,и што и да е ПО во негативна конотација тоа е робин.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Како бе спротивно другар ? Со пола екипа се има ебено,не сака деца(што мразам кај жена),не знае што сака де со еден се ебе де со друг,на моменти како машко се однесува............

Значи не викам јас дека глумицата не е симпатична,ликот Робин ми е антипатичен на моменти и ороспииски настроен на повеќе моменти,тоа си е мое мислење така ја перцепирам јас.

А и не ми е толку за робин колку што се спомна дека Лили била ваква онаква,па ако е некој од тие две полигав,и што и да е ПО во негативна конотација тоа е робин.
Хахаха, смешки читам.Лили е лигава и тоа е факт. A, Робин баш тоа што несака да има деца и како машко што се однесува ја прави да не биде оросписки настроена туку поинаква од другите, има нешто лошо во тоа?. Со пола екипа се има ебено? Што е тоа чудно шо одела со Барни и Тед и уште неколку дечковци што имала? Тоа ја прави курва? Ти или имаш примитивно сфаќање или не ја гледаш убаво серијата.

Тоа си е твое мислење да, иако е грешно, сепак си е твое.

P

PewDiePie

Гостин
Хахаха, смешки читам.Лили е лигава и тоа е факт. A, Робин баш тоа што несака да има деца и како машко што се однесува ја прави да не биде оросписки настроена туку поинаква од другите, има нешто лошо во тоа?. Со пола екипа се има ебено? Што е тоа чудно шо одела со Барни и Тед и уште неколку дечковци што имала? Тоа ја прави курва? Ти или имаш примитивно сфаќање или не ја гледаш убаво серијата.

Да.

И ај доста не ме умарај со робин ме заболе таквото за неа. Најнесмешна е од цела серија,а ти гледам многу напредно сфаќање имаш ако женска ти е/била порн стар во друштво и ако сите и ја правеле реденката и тебе не ти сметало тоа е твој проблем бе баце,некој од нас си сакаме чисто.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Да.

И ај доста не ме умарај со робин ме заболе таквото за неа. Најнесмешна е од цела серија,а ти гледам многу напредно сфаќање имаш ако женска ти е/била порн стар во друштво и ако сите и ја правеле реденката и тебе не ти сметало тоа е твој проблем бе баце,некој од нас си сакаме чисто.
Ако те заболе не коментирај, не се нервирај полека.
И не тука наддавај цело време. СИТЕ ЈА ПРАВЕЛЕ РЕДЕНКАТА!! Сите? Де бе, кој сите? -Двајца.
ПОРН СТАР? браво за тебе. И баш ми е мило шо не ти се допаѓа нејзиниот лик, се надевам дека многу ти пречи кога гледаш. <3

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Робин легендо и на форуми за тебе почнаа да се караат :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам зошто му се фрливте на човекот, само мислење си даде. И мене Робин ми е најслаба алка од целиот тим. Сите ме насмеале освен Робин. Она е добра личност (ликот), ама на моменти ми иде да и ја треснам една. Лигава ми е, на моменти чак и површна, не дај Боже да има некоја која е поубава од неа во кафичот одма коментира и сака да се истакне.
Кога би бирала кој највеќе ме нервира - тоа е дефинитивно Робин. Маршал ми е убедливо најдобар лик, како личност, има чиста душа човечето, просто го обожавам! Тед и Барни си се посебни на свој начин. Посебно Барни, тешка дијалја е...Лили е смешки невидени. Има и Робин по некој светол момент, но тоа се ретки моменти. Иако, признавам дека супер пар ми се со Барни и навивам за нив двајца!

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
http://www.youtube.com/watch?v=5yaJaGKhfz8
Маршл е најинтересен во ова серија според мене,па Барни па останатите....инаку стига правивте споредби со Пријатели, тоа се 2 различни серии со различен вид на хумор, имаат некои сличности ама тоа го има во сите смешни тв серии , сите имаат сличности со други ама сепак секоја си има свое нешто што ја прави серијата посебна....

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496

The naked man?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
"It's not a space shuttle launch, its sex" шо би рекла Џесика од Американска пита, ама тешко кој да разбере.
Првата работа која ја прават оние кои немаат аргументи, е поправање на граматика и цитирање. А Џесика па една компетентност што ја има...

Kajgana Shop

На врв Bottom