Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Why always me?
Изгледа само јас можам да си направам такви збркотии. Во последен(ама буквално ПОСЛЕДЕН) момент го сменив Ворм со Гивен и наместо 8те поени што ќе си ги земев од Ворм, јас земав цели 2 од Гивен. И не е само сега, цела сезона ми се дешаваат вакви глупости. (n)
Брат, го имав Бејл 5-6 натпревари, ми даваше по 2,3 поени, го извадов пред 2 утакмици и постигна 3 гола :cenzura:

Оваа недела е многу лоша за сите фантази играчи.Тој што ќе има најмногу поени во цел свет околу 60 максимум ќе има

Шоукрос ми е у резервите, а дае гол денес. Че се потепам.

За ова коло ја пукнав вајлд картата и вредеше. Засега 66 поени а ги гимам уште Енрике од Ливепрул и Ларсон од Сандерленд. Сигурно и за другиве ќе има уште некој бонус (РВП посебно, Бејл), а и Черни ми е резерва голман а Де Геа не играше па и тука уште плус 3 поени, значи сигурно одам над 70 ова коло, за разлика од последните 3-4 кога не поминував 30.

Posle nekolku dobri kola sega za sega loso so 32 poena i uste Jagielka i Dempsey (napred Everton ! napred Fulam :) )

Слабо колово, 34 поени.. тотално под просек сум. Тејлор и Симпсон резерви а имаат дупло повеќе колку што ми има цела одбрана што ми е во прв тим. Двата голмани повредени ми се :eek:, замени мора да се прават.

45 и тоа со 5 повредени:) а на Ферги мамичето што не кажа дека Чичарито е тип топ :Р

Дали можи некој да ми кажи како да ја искористам вајлд картата и дали можи да ја искористам во било кое време или во определен период.

Дали можи некој да ми кажи како да ја искористам вајлд картата и дали можи да ја искористам во било кое време или во определен период.
Една вајлд карта кога сакаш а друга само во зимски преоден рок.
А ја искористуваш вака:transfers-вадиш играчи што не ги сакаш и ставаш играчи што сакаш-make transfers-use wild card

Вака отрпилика е

76 поени колово, haters gonna hate :vozbud:
Агуеро капитен, Ба во составот и Нани. Повеќе од пола поените тие тројца ми ги донесоа.

77, добро е, се поправив. Од Нани само имам 32 :)

Под просек нз точно колку.Едно време се уозбилив сега пак тапа.Морам пак да се уозбилам.Од следно коло се враќаме на старите патеки :)

Back
На врв Bottom