GTA IV

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
1.0.7 плус крак плус нешто виндоус ливе све у упуството што пишуеше :(
Пробај пак нешто направи, нешто си утнал најверојатно, јас немав никаков проблем.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробав ѓабе ако ти се нејќе гарант не сум згрешил
Инсталирај ги сите пачеви и на крај стај го тоа од XLive заедно со крак.

Код:
GTA IV ALL PATCHES + Patches Includes
1.0.1.0
1.0.2.0
1.0.3.0
1.0.4.0
1.0.5.0
1.0.6.0
1.0.7.0
Crack for: 1.0.7 +Xlive DLL Fix

------- Installation -------
Install one in an update ( 1.0.6 and 7 For file UpdateTitle.exe )
Copy files from folder \"Crack + Xlive DLL\" to directory of the game
Use and abuse

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Инсталирај ги сите пачеви и на крај стај го тоа од XLive заедно со крак.

Код:
GTA IV ALL PATCHES + Patches Includes
1.0.1.0
1.0.2.0
1.0.3.0
1.0.4.0
1.0.5.0
1.0.6.0
1.0.7.0
Crack for: 1.0.7 +Xlive DLL Fix

------- Installation -------
Install one in an update ( 1.0.6 and 7 For file UpdateTitle.exe )
Copy files from folder \"Crack + Xlive DLL\" to directory of the game
Use and abuse
aј прати линк од ова ако сакаш

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Сега е ок од кој стаив тоа што ми прати работа ГТА-ва ;)
Извини, ако го чуваш линкот од пачојте и кркакот од погоре, дали ќе можи да ми го пратиш, да пробам да ја средам и јас ГТА.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Извини, ако го чуваш линкот од пачојте и кркакот од погоре, дали ќе можи да ми го пратиш, да пробам да ја средам и јас ГТА.
Ѓабе ми заглавуеше ГТА-та на една мисија и ја избришав

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Само што ја инсталирав и пачував и лета све на very high HD резолуција, закооооон!! :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Само што ја свртев и малку сум разочаран. Освен подобрена графика и физика, во се' друго е уназадена. Нема никаков прогрес на ликот, нема никаква custom-изација освен неколку дебилни облеки, нема купување на имот, и да не набројувам, милион закон работи што ги имаше во Сан Андреас овде ги нема. Како што кажав, само графиката и физиката и некои мали работи се плус, друго све е полошо.
Се чека ГТА 5, се надевам микс од Сан Андреас и Либерти Сити.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Само што ја свртев и малку сум разочаран. Освен подобрена графика и физика, во се' друго е уназадена. Нема никаков прогрес на ликот, нема никаква custom-изација освен неколку дебилни облеки, нема купување на имот, и да не набројувам, милион закон работи што ги имаше во Сан Андреас овде ги нема. Како што кажав, само графиката и физиката и некои мали работи се плус, друго све е полошо.

арно рано... :D

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Не би рекол баш, Нико ( барем за мене) е најдобриот протагонист досега, иако Сан Андреас генерално беше подобра игра.... Играј ги епизодите и тие се закон.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Не би рекол баш, Нико ( барем за мене) е најдобриот протагонист досега, иако Сан Андреас генерално беше подобра игра.... Играј ги епизодите и тие се закон.
Tие Gay Tony и Lost and Damned? Да најдам торенти асални, ако знаеш кажи. Брат, ни моторна пила нема бе, кај се видело тоа :D

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Tие Gay Tony и Lost and Damned? Да најдам торенти асални, ако знаеш кажи. Брат, ни моторна пила нема бе, кај се видело тоа :D
Тие, и баш одлично се надоврзува приказната, цела таа фрка со дијамантите за Реј ќе ти стане појасна:)!. Побарај некој торент мора да има да ги симнеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom