На чело со вашиот од Тетово. Он е нумеро еден.mnogu nastradamusi se javija u posledno vreme, ja ne znam sto ne ve vrabotat vas mesto onie celnicite na evropskite klubovi, bar vie bi gi podogile site transferi, duri bi znaele i kolku minuti ke igra vo odreden natprevar, odreden igrac
Pokloneta titulanie se raduvavme na titula pred nepolna godina....a pak, nekoj sonuva titula cela vecnost neli ??? svoeto go napravi covekot,nema vise komu da se dokaze vo ova zemja(osvoji se sto mozese) ,vreme e za novi iskustva..
Да бе...многу не сакаат затоа.Pokloneta titula
sto znaes ti sto e titulaPokloneta titula
KomplexPokloneta titula
Кого лажеш ти?!!?Себеси?^ Комплекс, јеа Комплекс зошто свака ебана утакмица ви го давамо, комплекс имамо зошто не имате тепано еднаш у последниве 15 године. КОМПЛЕКС нема што!
Се гледа дека толку си писмен. Прочитај ми го уште еднаш постот, па после реплицирај ми.Кого лажеш ти?!!?Себеси?
Најсвеж пример ти е лани 3:1, кога и со помош на судии не успеавте повеќе од еден гол од пенал да постигнете, а другите победи неколку пати сум ги објаснил и со постигнати голови во предходни постови...ама толку ти сече, само да пишуваш нешто.
Само оваа година победивте чесно, оти на сите други сте играле 14 против 11!
БТВ честитки за Ферхан Хасани и Бојан Георгиевски, за добрите трансфери, да се надеваме дека ќе се покажат во новите клубови.
au au au ti najde da zboris lepotaneKomplex
Се гледа колку ти знаеш да читаш...Еве уште еднаш (повторувањето е мајка на знаењето, можеби ќе те бидува):Се гледа дека толку си писмен. Прочитај ми го уште еднаш постот, па после реплицирај ми.
a ti se citas sto repliciras, koga mnogu jasno ti pisa sto i kako, seto toa vo vrska so tvojot postСе гледа дека толку си писмен. Прочитај ми го уште еднаш постот, па после реплицирај ми.
^ Комплекс, јеа Комплекс зошто свака ебана утакмица ви го давамо, комплекс имамо зошто не имате тепано еднаш у последниве 15 године. КОМПЛЕКС нема што!
Или сепак...вие незнаете да читате.Кого лажеш ти?!!?Себеси?
Најсвеж пример ти е лани 3:1, кога и со помош на судии не успеавте повеќе од еден гол од пенал да постигнете, а другите победи неколку пати сум ги објаснил и со постигнати голови во предходни постови...ама толку ти сече, само да пишуваш нешто.
Само оваа година победивте чесно, оти на сите други сте играле 14 против 11!
БТВ честитки за Ферхан Хасани и Бојан Георгиевски, за добрите трансфери, да се надеваме дека ќе се покажат во новите клубови.
I pak se posramoti. premnogu jasno za pismeni, vika najsvez primer ti e toa. A KOLKU PATI STE IZGUBILE VIKA DEKA IMA KAZANO PREDHODNO(DURI I SO POSTIGNATI GOLOVI, KOJ KAKO STO).Или сепак...вие незнаете да читате.
Реплицирав за овој дел. Ја добро кажав дека имате еднаш тепано у задњиве 15 године, а овој па ми се нафрла “како може, лани шкендија 3-1 тепаше“. Страшно.