Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Леле а од кај знаете дека ќе го снајде истото како и Ибраими??

Чекајте бре луѓе,има време ќе видиме што ќе се случи.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
mnogu nastradamusi se javija u posledno vreme, ja ne znam sto ne ve vrabotat vas mesto onie celnicite na evropskite klubovi, bar vie bi gi podogile site transferi, duri bi znaele i kolku minuti ke igra vo odreden natprevar, odreden igrac (y)
На чело со вашиот од Тетово. Он е нумеро еден.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Комплекс, јеа :) Комплекс зошто свака ебана утакмица ви го давамо, комплекс имамо зошто не имате тепано еднаш у последниве 15 године. КОМПЛЕКС нема што!

A

Ali Pasha

Гостин
^ Комплекс, јеа :) Комплекс зошто свака ебана утакмица ви го давамо, комплекс имамо зошто не имате тепано еднаш у последниве 15 године. КОМПЛЕКС нема што!
Кого лажеш ти?!!?Себеси?
Најсвеж пример ти е лани 3:1, кога и со помош на судии не успеавте повеќе од еден гол од пенал да постигнете, а другите победи неколку пати сум ги објаснил и со постигнати голови во предходни постови...ама толку ти сече, само да пишуваш нешто.
Само оваа година победивте чесно, оти на сите други сте играле 14 против 11!

БТВ честитки за Ферхан Хасани и Бојан Георгиевски, за добрите трансфери, да се надеваме дека ќе се покажат во новите клубови.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Hasani ke zarabotuva 1.2 milioni evra za 3 sezoni

Inaku od Hasani vo Germanija cekat mnogu ! skauterite na Wolfsburg skoro 1 godina go pratile igrata na Hasani. I se mnogu zadovolni od nego...

Ja personalno cekam Hasani da bide mnogu uspeshen .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кого лажеш ти?!!?Себеси?
Најсвеж пример ти е лани 3:1, кога и со помош на судии не успеавте повеќе од еден гол од пенал да постигнете, а другите победи неколку пати сум ги објаснил и со постигнати голови во предходни постови...ама толку ти сече, само да пишуваш нешто.

БТВ честитки за Ферхан Хасани и Бојан Георгиевски, за добрите трансфери, да се надеваме дека ќе се покажат во новите клубови.
Се гледа дека толку си писмен. Прочитај ми го уште еднаш постот, па после реплицирај ми.

A

Ali Pasha

Гостин
Се гледа дека толку си писмен. Прочитај ми го уште еднаш постот, па после реплицирај ми.
Се гледа колку ти знаеш да читаш...Еве уште еднаш (повторувањето е мајка на знаењето, можеби ќе те бидува):
.... а другите победи неколку пати сум ги објаснил и со постигнати голови во предходни постови...ама толку ти сече, само да пишуваш нешто....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кого лажеш ти?!!?Себеси?

Или сепак...вие незнаете да читате.
Реплицирав за овој дел. Ја добро кажав дека имате еднаш тепано у задњиве 15 године, а овој па ми се нафрла “како може, лани шкендија 3-1 тепаше“. Страшно.

B

Beck's

Гостин
Или сепак...вие незнаете да читате.
Реплицирав за овој дел. Ја добро кажав дека имате еднаш тепано у задњиве 15 године, а овој па ми се нафрла “како може, лани шкендија 3-1 тепаше“. Страшно.
I pak se posramoti. premnogu jasno za pismeni, vika najsvez primer ti e toa. A KOLKU PATI STE IZGUBILE VIKA DEKA IMA KAZANO PREDHODNO(DURI I SO POSTIGNATI GOLOVI, KOJ KAKO STO).

Sea dobro e?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom