Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
ПРОДАДЕН!!! ВОЛФСБУРГ ПЛАТИ 700.000 ЕВРА
http://www.time.mk/read/6d1bca4bc1/2195758d3c/index.html...
Najgolemiot transfer od MFL 1 dosega...DOVOLNO
Не скокај одма како млад мајмун,во оваа сума спаѓаат и парите што ќе ги земе за време на договорот.Најголем трансфер јас како што знам е тој на Тричковски...околу 800 000 евра(без парите за него).

Инаку Столе Димитриевски ќе биде отстапен на екипата на Гранада.

Не скокај одма како млад мајмун,во оваа сума спаѓаат и парите што ќе ги земе за време на договорот.Најголем трансфер јас како што знам е тој на Тричковски...околу 800 000 евра(без парите за него).
a koj skokase sega !!!i vnimavaj na recnikot Ok :) slobodno vnesi podatok..i demantiraj toa nikoj ne ti osporuva..

brate greska si ti ovie 700.000 iljadi se za klubot a Buba ke zarabotuva 1.2 Milion evra za 3 godini

brate greska si ti ovie 700.000 iljadi se za klubot a Buba ke zarabotuva 1.2 Milion evra za 3 godini
Дај боже да е така:)Али чисто сумњам дека толку би платиле за играч што игра во една од најслабите 5 лиги во Европа:)

Браво за Буба.

Се надевам ќе продолжи да се развива ко играч.

abe a metalurg kolku ke kjari za detevo,a i rabotnicki kolku go dade stole?
nekoj da odgovori?
--- надополнето: 17 декември 2011 во 01:27 ---
nekoj da odgovori?

nekoj da odgovori?
--- надополнето: 17 декември 2011 во 01:27 ---
nekoj da odgovori?

Удинезе го испраќа на позајмица во Гранада, а не знам за која цена го продаде Работнички во Удинезе.

Во Македонија нема шанси да дознаеш за колку пари е продаден некој играч, се е сведено на шпекулации...

ПРОДАДЕН!!! ВОЛФСБУРГ ПЛАТИ 700.000 ЕВРА
http://www.time.mk/read/6d1bca4bc1/2195758d3c/index.html...
Najgolemiot transfer od MFL 1 dosega...DOVOLNO
Se radues sto zaminal ??? Odbranata na titulata vi bese oddalecena 3 svetlosni godini,a sega so ova stana nevozmozna misija :) Mu se ostvari sonot ce ja proseta Germanija,no tesko deka ce dobiva sansa....Ako nisto drugo barem go napolnil gjebot kako i sekoj od ovie kraista!

Se radues sto zaminal ??? Odbranata na titulata vi bese oddalecena 3 svetlosni godini,a sega so ova stana nevozmozna misija :) Mu se ostvari sonot ce ja proseta Germanija,no tesko deka ce dobiva sansa....Ako nisto drugo barem go napolnil gjebot kako i sekoj od ovie kraista!
nie se raduvavme na titula pred nepolna godina....a pak, nekoj sonuva titula cela vecnost neli ??? svoeto go napravi covekot,nema vise komu da se dokaze vo ova zemja(osvoji se sto mozese) ,vreme e za novi iskustva..

Љепотану, шо се чудиш ко теле у шарена врата. На Ибраими знаеш шо му се случи кога отиде во Шалке? Го препратија по брза постапка во аматерскиот тим кој се натпреварува во Регионална лига откако увидоа дека некој добро ги преварил. И тој отиде од тука како најдобар играч во нашава многу јака лига. Со Ѓоргиев од Турново истото се случи. Шо мислиш дека Хасани е екстра класа во споредба со нив? Прво кога ќе се појави таму, ќе се запрепастат од неговата физичка спремност. Во Бундес треба да трча по 12-13 километри, а не како тука со 2 поминати км на утакмица. На ниво на некоја нивна полуаматерска лига. Шо ти објаснувам и ја, коа и онака појма немаш!

mnogu nastradamusi se javija u posledno vreme, ja ne znam sto ne ve vrabotat vas mesto onie celnicite na evropskite klubovi, bar vie bi gi podogile site transferi, duri bi znaele i kolku minuti ke igra vo odreden natprevar, odreden igrac (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom