Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci prvo Ibraimi (400.000 e) sega Buba (400.000e) ..Tetovo Grad na Futballot-Sigurno e vo vrska so famozniot TunelBUBO legendo se najdobrooo
igrac na RenovaИбраими не беше од Зајас?
igrac na Renova
sega moze i za selski klub zajas igral,ja kazav od kade se preseli(kade stana poznat) ..svati kako sakas,nego drugo nesto mi bese muabetot(rodni gradovi nigde ne spomenav,samo ekipi i famozen tunel-sto gi pravi poznati)
zeleni,toa so go barale dodeka bil vo napredok a tiee ne go pustile vo stranstvo bidejki RENOVA bila pojaka ekipa,aj molim te ne treskaj.....Salke 04 ne mozele vo karta da najdat toa Kicevo a kamo li i Napredok KicevoНе треси зелени. Уште додека играше во Напредок го бараа, само овие беа премногу глупи со трансферот па замина за Ренова. Не стана во Ренова играч туку претходно, не го дознаа во Ренова туку претходно, а тоа каков играч е, си е друг муабет.
zeleni,toa so go barale dodeka bil vo napredok a tiee ne go pustile vo stranstvo bidejki RENOVA bila pojaka ekipa,aj molim te ne treskaj.....Salke 04 ne mozele vo karta da najdat toa Kicevo a kamo li i Napredok Kicevoaj prodolzi sea so tie Menagerski muabeti od koga stanal poznat cccccc
pametnjakovicu ne mi izigravaj ovde ti mene menager..ok ,jas ti kazav od kade transferite i kolku pari...sam izbega od temava i pocna da kazes babini prikazki(kade stanal zasto ne otidol,koj naprail greska bla bla bla) jas fakti ti kazav,a ti zamaraj se,igraj managerВрска немаш што и како се случи со Ибраими како и неговиот настап за репрезентација, ама знаеш дека треба да тресеш зелени и да се траскаш ама од земја.
Де види пиши си за Буба.
pametnjakovicu ne mi izigravaj ovde ti mene menager..ok ,jas ti kazav od kade transferite i kolku pari...sam izbega od temava i pocna da kazes babini prikazki(kade stanal zasto ne otidol,koj naprail greska bla bla bla) jas fakti ti kazav,a ti zamaraj se,igraj manager![]()
phaa...koj film ( pobednik vo diskusija!!!!!! )..a toa za sekoje dete kompjuter :S sto nema da iznacitas ovde...da ne si mu polubrat na ibraimi ti valda !!!! vidi pogore na prviot so pisav prvo Ibraimi (400.000 e) sega Buba (400.000e)..Tetovo Grad na Futballot...смешки си бе целиот, прво трчаш на врска немање,после преку глупи муабети се трудиш да излезиш победник во дкискусија
Јас само те потсетив чив производ и од каде е Ибраими и ти кажав за Буба да брчиш![]()
phaa...koj film ( pobednik vo diskusija!!!!!! )..a toa za sekoje dete kompjuter :S sto nema da iznacitas ovde...da ne si mu polubrat na ibraimi ti valda !!!! vidi pogore na prviot so pisav prvo Ibraimi (400.000 e) sega Buba (400.000e)..Tetovo Grad na Futballot...
ti si pobednik na diskusijava uzivaj![]()
dete,dete..ti imas vrska,ti znaes se,ti znaes koj kade steknal ime...i na kraj priceless : Ti si pobednik na diskusijavaМожеби и сум му комшија, никогаш не се знае, но се знае дека ти врска немаш од македонски фудбал. И ај пробај биди понапорен, нешто слабо ти оди
dete,dete..ti imas vrska,ti znaes se,ti znaes koj kade steknal ime...i na kraj priceless : Ti si pobednik na diskusijavaCestito ...golem da rastes..sega on topic:
Buba svoeto vo Mak.Fudbalot go napravi,Sampion,Super Kup,Liga Sampioni ucestvo,najdobar fudbaler vo ligata 2012 + 400.000 eu od transferot za klubot..za ponatamu ke cekame da pocne prvo i ke zborime(delata ke kazat sami ) aj seaaa...brkaj pobednici tipozz