Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Ајде хејтерите се јавија, пред неколку кола имаше иста ситуација и Јувентус 1:0 па и дадеа непостоечки пенал тоа го забравија многу бргу. :pos: :icon_mrgr:
А на комшиките им е криво шо секој натпревар нивниот поранешен играч дава гол :P :icon_mrgr:
Aко е за казни треба и за судијата Мацолени да добие кој поништи гол на Милан а со тоа можеше да се реши натпреварот и изгубија 2 бода заради него. ;)
Инаку Роки е казнет со 3 натпревари :sneaky:

P

PewDiePie

Гостин
Колку мразам цинизам,и од страна јадење гомна.

Ќе си победеле Милан,ама не му требаше тоа на Боатенг,знаете јас како фудбалски фан и воедно навивач на некој друг тим сум згрозен од ваквите гестови на играчите,тоа мора најстрого да се казни.......со бесилка на плоштад по можност. Ако ги јадете гомната јадете ги како што треба а не ко пизди некои.

И да не требаше да одглуми и ќе си добие адекватна казна за тоа,ама тоа нема ни вас јувенташи на крај да ве направи шампиони ни вас интераши сигурни ЛШ. учесници така да не се потресувајте толку многу навечер.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Најсмешни ми се Интеристите, место да се радуваат што директен конкурент за опстанок(читај Сиена) изгуби, тие замеруваат за еден пенал кој што немаше никакво значење...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
За пенал немаше искрено,ама како што гледам ниту Јуве оваа сезона,ниту не добил помалу така незнам што скокате! :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да Интер се бори за опстанок, друже види табелата 6/7 место е Интер.

И незнам што го браните толку Боатенг, изглуми, изглуми голем кур, има федерација и да го казни 2-3 утакмици нема да биде неправедно, и Ето лани беше казнет за глума на пенал, исто и Красич.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.846
Поени од реакции
116.008
Еве ги се јавија Сасуке, Кировски... Ја лично не реков да го казнат Боатенг, искоментирав за италијанските судии, дека се очај, немам ја зашто да лижам гз на некого, особено па на темава Серија А каде што сите може да коментираат што сакаат. Земете го предвид судењето на натпреварите Милан-Лече, Јуве- Чезена, Интер-Наполи, Интер-Каљари. На сите овие натпревари имаше или непостоечки пенали или недосудени пенали, црвени, свашта. Италијанските судии= булшит.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Искрено, сакам некој вака при симулација да истегне или искине некој лигамент, па и зглоб нека скрши ако му се укаже можност! Кој сака нека, дали Ибра, Матри, Пацини или некој си 20-ти играч од Болоња.

Не дека немаше Милан да тепа, али бидна. Него од такви шанси они дадоа онаков гол.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Абе ајде педерски, свака утакмица пенал... еее :свиркам:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Јуве го промашија пеналот со Болања така да глумата на Красич не реши ништо.
Не пробувај да се објаснуваш, џабе е...

Демек глумата е дозволена ако не решава утакмица, ако решава не е дозволена...

Не знам како им текнуваат такви бисери...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
не се секавам добро лани кога симулираше ето интер ја доби утакмицата или не ? и дали беше во корист на интер ? нека ме упати фан на интер ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Не пробувај да се објаснуваш, џабе е...

Демек глумата е дозволена ако не решава утакмица, ако решава не е дозволена...

Не знам како им текнуваат такви бисери...
Споерд мене глумењето на пенал е нешто најпедерско што може да го направи еден фудбалер. Треба за ова да следуваат казни не од 2-3 меча туку од пола година па да им дојде паметот.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Споерд мене глумењето на пенал е нешто најпедерско што може да го направи еден фудбалер. Треба за ова да следуваат казни не од 2-3 меча туку од пола година па да им дојде паметот.
Да бе и ја тоа викам! Може у затвор доживотно да го пратат... Ако се казнува толку жестоко за глумење, досега играчите на Барселона ќе беа со суспензии од 2-3 години :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom