Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро во што е проблемот што сите го спомнувате Ливерпул? Таман ја прекинавме "војната" со фановите на Јунајтед, веднаш се јавија оние на Челзи и Арсенал и ми излегуваат со муабетот дека ние ќе играме ЛЕ а тие ќе играат ЛШ

Ништо неам против Ливерпул го сакам како клуб али реалност си е реалност..
Најтрагично е што Ливерпул ни ЛЕ ни ЛШ оваа година,така да со право некои коментираат..

Проблем нема, проблемот вие го стварате со дркањето на поразот на Челзи, ве разбирам дека ви е убаво на душа, али чувајте си го за себе, не ради друго, туку провоцирате, а кога провоцирате проблеми еден куп ќе би најдам и направам, и ќе го спомнувам hell yeah!
249.jpg

Добро во што е проблемот што сите го спомнувате Ливерпул? Таман ја прекинавме "војната" со фановите на Јунајтед, веднаш се јавија оние на Челзи и Арсенал и ми излегуваат со муабетот дека ние ќе играме ЛЕ а тие ќе играат ЛШ
Не знам брат.
Дали од страв од враќањето на Ливерпул - пошто последниве 2 сезони не немаше па тоа беше еден конкурент помалку и онака опуштено си се чуствуваа а сега ќе нема таква леснотија
Или пак си се тешат.....демек ете и на Ливерпул не му одеше па не е срамота ова нас што ни се случува
Стварно не знам
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:44 ---
Ништо неам против Ливерпул го сакам како клуб али реалност си е реалност..
Најтрагично е што Ливерпул ни ЛЕ ни ЛШ оваа година,така да со право некои коментираат..
Да.....ама на секој ебан коментар Ливерпул та Ливерпул? Па навивачите на Ливерпул не го спомнуваат името толку колку овие. Стварно нема смисла
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:47 ---
^... добро не почнувај и ти сега нека се смират страстите ...
најверојатно ја сум кривецот за оваа “војна“ зашо се израдував јавно за киксот на Челси ....
За со овие од Челзи - веројатно си. Ама за со арсеналовци - не. Со нив не ни знам кој е проблемот

Не знам брат.
Дали од страв од враќањето на Ливерпул - пошто последниве 2 сезони не немаше па тоа беше еден конкурент помалку и онака опуштено си се чуствуваа а сега ќе нема таква леснотија
Или пак си се тешат.....демек ете и на Ливерпул не му одеше па не е срамота ова нас што ни се случува
Стварно не знам
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:44 ---

Да.....ама на секој ебан коментар Ливерпул та Ливерпул? Па навивачите на Ливерпул не го спомнуваат името толку колку овие. Стварно нема смисла
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:47 ---

За со овие од Челзи - веројатно си. Ама за со арсеналовци - не. Со нив не ни знам кој е проблемот

Ја никад не сум го спомнал Ливерпул,освен коа го тепавте Челзи пишав браво момци честито победа и толку..Иначе далеку е Ливерпул од оној за кој збориш ти,види ја табелата и се ќе ти стане јасно.Треба да си задоволен ако Ливерпул дојде до 4-то место оваа година и избори пласман во ЛШ..Сити,Јунајтед и Челзи се тие кои ќе завршат на првите 3 места така да Арсенал,Тотенхем и Ливерпул можат само за 4-то биди сигурен во тоа..

Ај ќе се воздржам од понатамошни коментари и онака не добив конкретен одговор на моето прашање

Проблем нема, проблемот вие го стварате со дркањето на поразот на Челзи, ве разбирам дека ви е убаво на душа, али чувајте си го за себе, не ради друго, туку провоцирате, а кога провоцирате проблеми еден куп ќе би најдам и направам, и ќе го спомнувам hell yeah!
Прегледај го приврзокот 38094
Koj poraz?

Ќе напишам нешто, да не испадне во фан клуб Челзи дека провоцирам еве тука. На кој не му се свиѓа или ќе го навредам се извинувам однапред и нека ме стави на игнор.

Зошто толку ви смета АВБ? Па не поминаа 4 дена откако го величевте, сега одма повеќето го линчувате. Сфатете дека на човекот ова му е прва сезона во Премиер Лига. Значи се соочува со 20 противници од кои некаде 15 не ги ни гледал на телевизија можеби. Знам дека беше заменик на Мурињо ама сменета е Премиер Лигата од тогаш а и друго е кога си менаџер, друго е кога си замена. Доаѓа со свои идеи и се соочува со играчи кои биле желба на минимум 5 тренери во минатото + Абрамович, кои најверојатно не му одговараат нему. Еднаш ќе победи - Боаш цар, еднаш ќе киксне - Боаш сељак. Мислам стварно, дајте му шанса на човекот, тоа што направи со Порто сигурно не е на среќа, туку е знаење. Со менување на тренери само ќе поминувате низ почеток секоја сезона, нови филозофии, нови помошници и пак истото та истото. Само убаво некој пиша одамна на форумов, изглеа се множат инстант фановите кои сакаат инстант играчи и инстант успеси. Си треба време за се. Фергусон знаете колку време беше без ПЛ трофеј? Ама за тие години го реорганизираше клубот, воведе скаути по негов избор, тој одреди каде и кои првенства и играчи ќе се скаутираат. Потоа почна да прави генерациски јазли во тимот за помладите играчи да има на кого да му се осврнат и почнаа да доаѓаат успесите.

И ако освои Челзи требл за едно 5 години со АВБ повеќето ќе треба да шетаат со главата во торба од срам ко едни тројца лузери фанови на Манчестер што барале отказ од Фергусон во 1992 и до ден денес се предмет на исмевање.

Фала на вниманието :pipi:

Ја никад не сум го спомнал Ливерпул,освен коа го тепавте Челзи пишав браво момци честито победа и толку..Иначе далеку е Ливерпул од оној за кој збориш ти,види ја табелата и се ќе ти стане јасно.Треба да си задоволен ако Ливерпул дојде до 4-то место оваа година и избори пласман во ЛШ..Сити,Јунајтед и Челзи се тие кои ќе завршат на првите 3 места така да Арсенал,Тотенхем и Ливерпул можат само за 4-то биди сигурен во тоа..
Годинава топ 4 да. И тоа е напредок. Ама в година ќе одиме на повеќе во тоа биди сигурен.Требаше и годинава ама ете има некој проблем со реализацијата кој не очекувам да го има и в година. Не биди сигурен дека ќе завршите во топ 4 така лесно. Пишав и погоре - Ливерпул се враќа. Годинава во борба за топ 4 в година за титула. И на многу не им е сеедно тоа како што ни мене на пример не ми е баш сеедно што Спарс и Сити се кренаа. Поинтересно е првенството ама конкуренцијата е поголема и проблемите се поголеми.
Види ја и ти табелата и тебе ќе ти стани јасно. Ако тепаме утре сме на 3 од вас. Ако Арсенал тепа се изедначува со вас. Спарс имаат 2 утакмици помалку плус наредна играте со нив. Така да.......

Ова де, нерешено, мене денешниот резултат ме боли како пораз.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 01:27 ---
Илумоис, јас ова го трубаm многу одамна, со никаков ефект, така да, убав гест од тебе, али џабе.

Ќе напишам нешто, да не испадне во фан клуб Челзи дека провоцирам еве тука. На кој не му се свиѓа или ќе го навредам се извинувам однапред и нека ме стави на игнор.

Зошто толку ви смета АВБ? Па не поминаа 4 дена откако го величевте, сега одма повеќето го линчувате. Сфатете дека на човекот ова му е прва сезона во Премиер Лига. Значи се соочува со 20 противници од кои некаде 15 не ги ни гледал на телевизија можеби. Знам дека беше заменик на Мурињо ама сменета е Премиер Лигата од тогаш а и друго е кога си менаџер, друго е кога си замена. Доаѓа со свои идеи и се соочува со играчи кои биле желба на минимум 5 тренери во минатото + Абрамович, кои најверојатно не му одговараат нему. Еднаш ќе победи - Боаш цар, еднаш ќе киксне - Боаш сељак. Мислам стварно, дајте му шанса на човекот, тоа што направи со Порто сигурно не е на среќа, туку е знаење. Со менување на тренери само ќе поминувате низ почеток секоја сезона, нови филозофии, нови помошници и пак истото та истото. Само убаво некој пиша одамна на форумов, изглеа се множат инстант фановите кои сакаат инстант играчи и инстант успеси. Си треба време за се. Фергусон знаете колку време беше без ПЛ трофеј? Ама за тие години го реорганизираше клубот, воведе скаути по негов избор, тој одреди каде и кои првенства и играчи ќе се скаутираат. Потоа почна да прави генерациски јазли во тимот за помладите играчи да има на кого да му се осврнат и почнаа да доаѓаат успесите.

И ако освои Челзи требл за едно 5 години со АВБ повеќето ќе треба да шетаат со главата во торба од срам ко едни тројца лузери фанови на Манчестер што барале отказ од Фергусон во 1992 и до ден денес се предмет на исмевање.

Фала на вниманието :pipi:

Требала да си го пишеш ова во фанклуб,не овде.Па ај нека ти рече некој нешто :)

Што се тиче мене,Боас има целосна поддршка од моја страна.За другите фанчиња кои сакаат инстант успех,не знам што да речам.
Нека навиваат за Барселона тогаш.

А не ми се разбирливи некои фанови на Ливерпул што се радуваат на кикс од Челзи.Ај за Акси разбирам,дрка на порази од Челзи,и после јас сум имал комплекс од неговата Барселона.Плус и има психички проблеми детулето,опростено му е.
Али овие другиве не знам.Или пак мислат дека Ливерпул ако тепа,ќе му го земе местото на Челзи во ЛШ?

Последниве сезони се дешава следново.Ливерпул може да го тепа Челзи по трипати на сезона,а Челзи да биде пред нив.И Ливерпул после победите со Челзи,да губи од Фулам,КПР,Норвич и тако дање.
Ноу офенс скаузери,ама реално е така.

wow..
--- надополнето: 18 декември 2011 во 02:05 ---
Никој нема да ми забрани на што ќе се радувам а на што ќе тажам ја..

Ако сакам ќе навивам за Донкастер, ама ќе се радувам на сите киксови на најдобрите екипи во Англија, кој ви дава на вас право да ми кажувате вие на мене за што треба ја да се радувам а за што не!? Факат е дека Ливерпул далеку од екипите што се борат за титула ама тоа НИ-КА-КО не го оспорува моето право ја овдека да пишам што сакам и како сакам. Ако смеат да коментираат само фановите на клубовите што се во борбата за титулата, ќе има баш богата дискусија овдека. Јас не би го пишал коментарот што го пиша Симон, ама тоа не значи дека он нема право да го направи тоа, а вие уште помалку имате право да му кажувате што он смее да коментира а што не... Едини што можат тоа да го опоменат се админите, кога ќе прекрши некое правило на форумот.

wow..
--- надополнето: 18 декември 2011 во 02:05 ---
Никој нема да ми забрани на што ќе се радувам а на што ќе тажам ја..

Ако сакам ќе навивам за Донкастер, ама ќе се радувам на сите киксови на најдобрите екипи во Англија, кој ви дава на вас право да ми кажувате вие на мене за што треба ја да се радувам а за што не!? Факат е дека Ливерпул далеку од екипите што се борат за титула ама тоа НИ-КА-КО не го оспорува моето право ја овдека да пишам што сакам и како сакам. Ако смеат да коментираат само фановите на клубовите што се во борбата за титулата, ќе има баш богата дискусија овдека. Јас не би го пишал коментарот што го пиша Симон, ама тоа не значи дека он нема право да го направи тоа, а вие уште помалку имате право да му кажувате што он смее да коментира а што не... Едини што можат тоа да го опоменат се админите, кога ќе прекрши некое правило на форумот.

Нормално дека можеш да се радуваш и да тажиш,твое право е.И не е моја работа да ти го забранам тоа.Радување мислев,ама на поинаков начин.Малце од фудбалски аспект,ако ме разбираш.
А такви како тој што те лајкнал и компанија,која идат на темава со една цел,што повеќе да испровоцираат,не треба да пишуваат овде.Мислам нека пишуваат слободно,али се уништува и темата,а и дискусиите,евентуални.

И гледам дека ти повеќе се возбуди отколку јас :)

Сите пишуваме што сакаме и да си го искажеме своето мислење, некои пишуваат со поента да провоцираат, е тука лежи проблемот.

И гледам дека ти повеќе се возбуди отколку јас :)

Па не љубам шерифување од луѓе што не се задолжени за тоа, посебно не кога нема вистинска основа. Ако ви пречи тоа што некој се радува на неуспех на вашата екипа, тогаш сте на погрешното место. Коментарот не содржи никаква навреда, а се с'снавте ко којзнае што да напишал. Ваљда не треба да потсетувам колку пати овдека паѓале лични навреди, ама излеа тоа помалку го приметувате.

Не е шерифување,не знам како си го протоклувал тоа.Коментарот беше педерско-провокаторски и со таа намера.Исто како и уште некои на темава.
Секој нека си пише што сака,тоа што не го сакам јас е провоцирање.Подобро некој да ти каже вака,вака и вака,отколку индиректно и од околу да јаде трици.
Плус Челзи киксна,што очекува од полу нервозни фанови тој?Да го частат пиво ор самтинг? :)

Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom