В
Вори
Гостин
Е оти бе да не се радуваме? Шо демек местото во топ 4 ви е загарантирано па не можиме да ви го земиме? Дури има барем и теоретски шанси ние ќе бркаме топ 4 и ќе се радуваме на киксови од конкурeнтите. Вие нема да се радувате ако Јунајтед и Сити кикснат? Како демек имате шанси титулата да им ја земите. Мислам стварно................плус освен Симон никој не се израдува. Јас дури и му реков да не се смее пошто и нас можи истото да не снајди и ќе не снајди ако Македонец ја пишал 2ка. И јас си се израдував за вашиот кикс ама не јавно
Пред да скокаш ко млад мајмун,прочитај потемелно.Пишав некои од фановите,а не сите.По тоа се подразбираше неговиот пост,од тој Симон.
Второ,прашав дали мисли Ливерпул да го земе тоа место за ЛШ.Дали може и дали има сили,не беше тоа јадење трици.
Ќе ни биде мило ако кикснат,зошто се конкуренти.Не знам за титула,али сепак се конкуренти за првите 4 места кои водат во ЛШ.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:02 ---
Форум е де, можам и ќе се мешам. Бар сега лесно е, имаш игнор опција и одјеби.
Има разлика од ситење и навивање за помалите екипи.
Не сум знаел за игнор опцијата,али во иднина може и ќе ја користам.Форум е,да.Али испаѓаш глуп и прост.Што верувам дека си таков и во реален живот.
Што не пишувам јас во тема Автомолибизам?Не сум запознаен со тие работи,не мора да се правам паметен секаде.
Одјеби и ти и гледај да не провоцираш ко сељаче во секоја тема и тоа индиректно ко задњи лузер.