Плави, фантастична утакмица. Јас не бев на ниво, ама затоа ме покривте за грешките што ги направив. Сепак се извадив со 4 асистенции
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
А резултатот..Небитен. Бодовите - исто. Изгубивме на кондиција, едноставно немаме сила. Верувам дека да водеа зелените, или црвените, и да имаше простор за уште игра - ќе играа, исто како што решивме и ние. Конечно изигравме организирано, со додавања како што им доликува на еден дрим тим како ПЛАВИТЕ. Ни фалеше инзаги многу во одбрана, ама и Хак играше колку што можеше и знаеше. Беше многу борбен, и свака част друже, ме изненади позитивно.
Ме интересира како му е носот на Џеко, зашто многу лошо ја удри топката, дури и мене ме заболе..
Жар, борба, стартови..Фантастична утакмица.Стварно.
Каизер, секој фал, во просторот од 6. без разлика дали е тоа клоцање,плукање,шамар,или обично влечење со рака за дрес е пенал нема тука беше не беше за пенал, не треба на некој да му се скрши глава за да биде пенал.Така да не си ти крив, у жарот на борбата беше ја бев до вас и мислам дека беше се регуларно и си добивме пеналче. Без разлика, не плачеме, ама стварно резултатот не ми е битен. Се чуствувам како победник, зашто екипно конечно се консолидиравме. А и да знам дека секоја утакмица ќе имаме ќе имаме плус време за играње, би играл,па макар и да знам дека секогаш ќе губам. Зашто ваков добар фудбал, со вакви добри момци како што сте сите вие плави, зелени и црвени ретко се игра. Без кавги, тепачки и кршење нозе зашто си ја изгубил топката. Фер плеј - 10ка. Само видете како играат тие пред нас и се ќе ви биде јасно. Јас ветувам дека ќе организирам кафана во текот на неделава, или викендов што следи, за да ја качиме дружбата на малце повисоко ниво. Свака част момци, се гледаме во недела.