Абе, водиме 0-1Украина-Македонија (футсал) h1 -2.5 во Bet City.Украина е главен фаворит во „групата на смртта“ каде се уште и Хрватска и Азербејџан,група во која реално ние немаме многу многу што да бараме.Со оглед на двата убедливи порази на нашата репрезентација од 6-1 и 5-2 од Словенија пред неколку дена очигледно е дека овој натпревар каде Украина е далеку подобра репрезентација од Словенија,ќе заврши убедливо во полза на Украинците.
Inter ne e ic siguren,murinjo e cudo dodeka gi trenirase on bea sampioni sea ke padnat vo 2 ligaВикендов на големи пари да се стави Виган - Челзи 2 1.35 и Чезена - Интер 2 1.85
На Интер доста голем коефициент му дале..
Uplati si gi ovie vo Sport-lifeВикендов на големи пари да се стави Виган - Челзи 2 1.35 и Чезена - Интер 2 1.85
На Интер доста голем коефициент му дале..
GOAL KEEPERS: Handanovic, Padelli, Romo.Ди Натале ќе игра за Удинезе,имате инфо?
Игра , имаш кој играат на flashscore.comДи Натале ќе игра за Удинезе,имате инфо?
шо е частењево до сега ја нема поминато таа граница првпат ја мине пред некое коло паднав на него само..Денеска кладилниците не почастија со 1.85 коефициент,во Бетисти Зизис(Монтепаски) 6.5+@1.85 1/4 7ма минута а Зизис веќе има 11 поени.
И јас го играв пред 2 кола,поклон ахахах !шо е частењево до сега ја нема поминато таа граница првпат ја мине пред некое коло паднав на него само..