OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 2.213
- Поени од реакции
- 2.844
Еве и нешто од научна страна за левитацијата
Јок.ima li nekakvi dokazi deka isus postojal?jas si veruvam vo nego i bez toa ama cisto od lubopitnost
Чек бе.... нели тие во Ватикан се во целибат?!?Интересен факт кој штотуку го дознав:
Age of consent (правна возраст на која личноста може да се согласи на секс) во Ватикан. Пази, молим те!
Легална педерастија. Се' е во најдобар ред.
celi se *batЧек бе.... нели тие во Ватикан се во целибат?!?
ХАХАХАХААА upvote!celi se *bat
Pedofili?Интересен факт кој штотуку го дознав:
Ова е нешто ненормално, која иронија човече, ма не иронија нема таков збор што ќе ги опише...
А ти што очекуваш од збир на Сатанисти?[/quote]Ова е нешто ненормално, која иронија човече, ма не иронија нема таков збор што ќе ги опише...
Toa se hristijani. Od naajstarata crkva. Lulkata na hristijanstvoto.А ти што очекуваш од збир на Сатанисти?
Јок.
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:36 PM ---
Интересен факт кој штотуку го дознав:
Age of consent (правна возраст на која личноста може да се согласи на секс) во Ватикан. Пази, молим те!
Легална педерастија. Се' е во најдобар ред.
Извор.
Е ми, това значи дека има „што„ да левитиса кај мене, за разлика од Тебе...Знам дека знаеш..... тебе мозокот ти е во перманентна левитација....
А зашто воопшто Бог би дозволувал левитирање? Која е смислата и конечно, која е целта од левитирањето? Само проста способност, во стилот „..еве види што можам да направам...„ или има тука и нешто повеќе?Зошто Бог не дозволува левитирање?Му пречи ли тоа човекот да поседува такви моќи?
1. Кој е тој руски свештеник? Распутин? Ако е тој, таман работа кого си го одбрал...Ајде нека е така, трик е трик, а левитација левитација. Јас имам читано за еден Руски свештеник, кој мислам дека беше прогласен за светец покасно, само сега да ме отепаш не можам да се сетам на името. Е тој наводно имал моќ на левитација. Тој самиот имаше кажано дека визуелизирал коцки од воздух, и газел по нив, и на тој начин левитирал. Сега прашањето ми е како да разликуваме такбо светечко православно левитирање, од демонско левитирање?
Бог да чува....И Исус ли бил демон? .
Ти левитира затоа што е празен.Е ми, това значи дека има „што„ да левитиса кај мене, за разлика од Тебе...
.
Како бе зошто, барем нема да кинеш кондури одејки пешки.А зашто воопшто Бог би дозволувал левитирање? Која е смислата и конечно, која е целта од левитирањето? Само проста способност, во стилот „..еве види што можам да направам...„ или има тука и нешто повеќе?
Аааа, тоа е, значи некој нов тип на левитација, еве, ќе го наречам „празна левитација„...Ти левитира затоа што е празен.
.
Да ти цртам? Која верзија на аутокад сакаш?Бог да чува....
Исус Е „...Господ Исус Христос, Синот Божји единороден, Кој Е роден од Отецот пред сите векови...„, согласно никео-цариградскиот симбол од верата.
Во најновата, ама под услов да си ја набавил како легална копија, која чини саде 5 тисуча Еура...Да ти цртам? Која верзија на аутокад сакаш?
:
Еве го мојот денешен одговор, се цитирам сам себе (аххх, дека ми ојде скромноста...):Ако самопрогласениот син божји има можност да левитира, зошто нечие друго левитирање би било демонско?: