Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.546
Зависи од организамот тоа и од нашиот лекарски тим како ќе напредува по повредата, многу луѓе и за инвалиди ги сметале па станале после тоа :) Се бива. И за Тони беше завршена сезоната ама во септември се повреди, во декември ги фрли штаките, цел јануари и фебруари тренираше и настапуваше за резервите и во март комплетно се врати, цели натпревари ги играше.
Заборави да напоменеш дека Тони е црнец а Вида белец ... важен фактор :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Знам дека е игра ама чисто да споделам.. На ФИФА Менаџер 12 кај мене, Фил Џонс беше избран за најдобар играч на ЕУРО 2012.. Машина е значи.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека е игра ама чисто да споделам.. На ФИФА Менаџер 12 кај мене, Фил Џонс беше избран за најдобар играч на ЕУРО 2012.. Машина е значи.. :D
Играј ја Football manager 12, оваа од ФИФА само графика е :D
--- надополнето: Dec 11, 2011 9:59 PM ---
Некој има нова фризура

Изгледа толку од тоа неговото „никад нема да ја скратам косата“ :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Леле луд е Андо добра фризура можеби вака повеќе голови и асистенции ќе има :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.081
Дали ќе дојде Снајдер или не, не знам. Ама зашто сите сте се запнале со тоа дека Ферги не сакал да го купи ?? Смешно е.. Првпат откако навивам за Јунајтед, Ферги го спомна името на играчот што сака да го купи, се одеше и на преговори и све.. Само Интер не го продаде зашто веќе ги земаа потребните пари од Ето.

Друго нешто.. да не ме разберете погрешно, и јас сум секогаш за млади таленти и такви трансфери. Ама треба да ги жалам ако дадат некои си 40 милиони за 27 годишен ?? Независно дали за Снајдер или некој друг.. Не трескајте дека 2 години ( до 29) има останато за квалитетен фудбал.. Па сега гледаме колку ни фали еден 36 годишен што се пензионираше, а до пред некој ден главен организатор на играта ни беше 37-38 годишен.. Што, ако дадат 40м сега, за 2-3 сезони нема да имаат пак толку пари ? Нели најголем клуб сме, најголем бренд, најмногу публика, најмногу пари правиме.. Кој ги е*е американците, го купиле најпрофитабилниот тим за пари да си прават..

Трето нешто, гледам дека се спомнуваат изјавите на Снајдер во трансфер период... Мој предлог, не верувајте им на таквите изјави.. тој можеби и сакал да иде во Јунајтед, ама ако кажал дека не би било лошо да остане во Интер, го кажал тоа за да го сакаат навивачите на интер во случај ако остане.
Глеј јас сум за Интер и го пратам Снајдер многу одамна, уште кога играше во Ајакс. Неоспорна е неговата класа, али кажи ми кога Снајдер има изиграно 2-3 сезони по ред без да отсуствува од некаква повреда? Таков човек е, стакленко, нонстоп се повредува и тоа од оние моронскине повреди по 1 месец, по 3 недели, и тоа во серија му се случуваат не еднаш годишно. Не го споредувај со други 36 годишњаци, како Гигс, Сколс, Занети, тие се луѓе кои се на се два пати дали имаат отсуствувано во животот поради повреда. :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мислам дека Манчестер беше заинтересиран за Геце па овој ќе ви биде многу подобро решение од Снајдер,9 години помлад и не е склон на повреди,е овој вреди 40 милиони.

и сеа читав за ова
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=73854;Man United, 58 mln per Goetze e Subotic

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Глеј јас сум за Интер и го пратам Снајдер многу одамна, уште кога играше во Ајакс. Неоспорна е неговата класа, али кажи ми кога Снајдер има изиграно 2-3 сезони по ред без да отсуствува од некаква повреда? Таков човек е, стакленко, нонстоп се повредува и тоа од оние моронскине повреди по 1 месец, по 3 недели, и тоа во серија му се случуваат не еднаш годишно. Не го споредувај со други 36 годишњаци, како Гигс, Сколс, Занети, тие се луѓе кои се на се два пати дали имаат отсуствувано во животот поради повреда. :)
Значи по 100ти пат, не мислев стриктно за Снајдер, туку за општо играчи во тие години :) И да не слушнам Хазард, Мазард.. Покриени сме по крилата :) Дури и одбрамбен по повредава на Видиќ не ни треба, ама ако и само ако ( а.к.а аККо :D ) не се повредуваат останатите дечки :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислам дека Манчестер беше заинтересиран за Геце па овој ќе ви биде многу подобро решение од Снајдер,9 години помлад и не е склон на повреди,е овој вреди 40 милиони.

и сеа читав за ова
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=73854;Man United, 58 mln per Goetze e Subotic
Сеа најнови вести Гаитан од Бенфика ќе сме го земале :) такви шпекулации има а и ова вака мислам дека е идеално ем Видич повреден а Суботич замена за него и Геце (y), вака логично ми изгледа , ама сето тоа е научна фантастика

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И што ќе му правиме на Суботиќ кога ќе заздрави Видиќ?

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Тоа е времето кога јас го сакав Снајдер како замена за Сколс. Среќа жути изигра многу повеќе и даде се од себе :cuc:. И јас сум за опција помлад момак пример Хамшик, глеам и по 12-13 гола давал по сезона, иако сум Холандија фан.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кратко и јасно има клупа има ротација , нели Фергусон е познат по ротациите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom