Фан Клуб: Интер

Што да си направиш интересна ебате? Излези надвор, прошетај на воздух, фати женска и прај си ја интересна.
Абе изгледа овој живее да не трола тука нас. Без заебанција, ептен ми оди на нерви, губи прегледност темата, а и сериот кон него веќе не е интересен. А сакам да ве читам :(

Што да си направиш интересна ебате? Излези надвор, прошетај на воздух, фати женска и прај си ја интересна.
Абе изгледа овој живее да не трола тука нас. Без заебанција, ептен ми оди на нерви...
Излезано,прошетано,воздух неможаш да фанаш пошто насекаде е чад,женска има,швалерки има и сето друго време што останува ви досадувам на вас тука.не е ништо посебно ради кејф

Мизерни бевме, иако победивме со 2-0. Но победа си е победа, така да продолжуваме напред, и онака немам никакви надежи дека можеме да дојдеме до тоа ебано 3 место, кога ја гледам табелата, а и играта на противниците. Раниери уште еднаш покажа и докажа дека е голем лузер, пред се мислам на измените. Мунтари? Златно момче чекаше на клупа(Алварез), он реши него да го става во игра Мунтари. Иако нема што да го кривиме Мунтари, кога и он нема одамна изиграно меч како што треба. Но Алварез и со една нога игра подобро од него кога беше во најдобра форма.

Мое е да си кажам, уште една спамерска информација и ќе одмориш од форумов до крај на Јануари, кога ќе заврши трансфер периодот па ќе немаш со што да не труеш тука.
Не реплицирај на постов, не се труди да глумиш паметњакович, ова е последно од мене на оваа тема, тоа што ќе следи е бан, во случај да продолжиш со исто темпо.

Преку кур ми е веќе од повредите на Снајдер , по убаво нека го продадат и нека купат некој млад и перспективен плеј него да се мачиме со него 1 игра 5 паузира ...

Што бе сме победиле?:pos:..не го гледав натпреварот но претпоставувам како игравме и што формација изваде дегенобилот на клупа што ни е(дај нека се гони побрзо)...читам тука Кутињо добар бил??..па нека го става секој натпревар барем од Станович сигурно поарен е плус Снајдер не игра таман ќе биди...а некој да ми објасни зошто Алварез не игра прва постава???..не ми се верува на потезите на Раниери..сега со Џенова ќе биди сигурна двојка бидејќи е наш клуб и секогаш си даваме со нив...!

Кутињо според мене беше мен оф д меч, Алаврез не играше зошто предност доби Мунтари. Маикон беше вчера дупче само 2-3 добри нафрлања имаше.И јас очекувам да ја победиме Џенова.:)

383665_292458020792996_204494089589390_811263_1767527335_n.jpg

Реков јас, ако игра Кутињо позади напаѓачите тепаме гарант. У вторник мора да се добие Џенова, си го имаме со овие на ти го дај ми го би требало да ги плеснеме, плус Форлан се враќа, а и одбранава колку толку ни е консолидирана со враќањето на Маикон и Лусио. Иначе ќе има директен пренос во вторник во 20:45.

И јас мислам дека Роки, навива за Милан.:P:pos:
Али гледа Господ, им свири непостоечки пенал и одма у нареден напад му проаѓа низ раце топката на Амелија, како проѕирен да беше. :)

Али гледа Господ, им свири непостоечки пенал и одма у нареден напад му проаѓа низ раце топката на Амелија, како проѕирен да беше. :)

Овој Роки е срам за фудбалот во Италија, незнам зошто сеуште не го суспендират.
Настрана дали навивал за Милан или Јувентус, али стварно нема контрола врз ниедна утакмицата овој смрден.

Овој Роки е срам за фудбалот во Италија, незнам зошто сеуште не го суспендират.
Настрана дали навивал за Милан или Јувентус, али стварно нема контрола врз ниедна утакмицата овој смрден.
Стварно еј, не знам зошто го делегираат сеуште овој мрсул, ова е голем срам за италијанскиот фудбал. Нема везе што не свирнал пенал за Болоња, после тоа и за Милан не свирна, многу чудни одлуки, премногу. Кога на сево ова ќе ја додадеме утакмицата на Интер со Наполи се ќе ни стане јасно.
--- надополнето: Dec 11, 2011 5:33 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=mkCQUWoEk0Q&feature=player_embedded
Еве што не свирна, ова треба да си слепец или да си Роки за да не го свирнеш. Не ми е муабетот да ги напаѓам Милан, туку судијава каков морон е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom