Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Марсело одбива да се поздрави со Пиќе
Процени самиот.
Гвардиола одби да им честита триумф у Копа дел Реј... и сеа шо !?Марсело одбива да се поздрави со Пиќе
Абе ајде....Гвардиола одби да им честита триумф у Копа дел Реј... и сеа шо !?
zal mi e za vas decki stvarno, Dreambox mu e majkataСамо за инает на Алфа од денеска:
Ќе пијам само Синалко
Ги откажувам Т-Мобајл, се префрлам на One
Никогаш нема да возам Киа и нема да влезам во Еуростандард банка.
Е*ате тоа ропаците тешки, човек фудбал да неможе вчера на раат да изгледа, па уште и на 2 минути сликата им замрзна, проблеми на релација Скопје - Мадрид. Одете убијте се бе, златен Спортклуб од догодина, ни да се замараш со македонски телевизии ни ништо.
Врска ти нема постов, не го претерувај, па и ти. До кога гледањето и сакањето фудбал од страна на девојките ќе биде табу? Јас ретко пишувам на форумов за фудбал, ама не значи дека не го следам и не го сакам. Малце забегав со постов, не е она во право, ама не си ни ти.јесте дека има машки кои се шминкаат и женски кои гледаат фудбал. вие гледате, а неможе да ми се праете стручњаци тука кога гледате фудбал од вчера
Значи Мурињо е најголемиот баксуз во историјата на Реал Мадрид.Mourinho : "Es suerte"
Чист офсајд е ова.Во продолжение на акцијата да стигнеше топката до играч на Реал Мадрид да не се свирне и да почитува предност,а вака директно оди во нозете на Чави,мора аситентот да сигнализира офсајд,катастрофална грешка.Кој го тераше играчот на Реал да ја пресече топката? Јас сум сигурен дека ќе беше свирен офсајд да поминеше топката.
Ако идеме по оваа логика, тогаш и голот на Шпанија во финалето беше нерегуларен.